Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Tunç: TÜSİAD yöneticilerinin ifade vermesi Erdoğan'ın konuşmasıyla denk geldi

TÜSİAD yöneticileri dün polis eşliğinde ifade vermeye götürüldü. Gelişmenin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti grup konuşmasından sonra yaşanması dikkat çekti. Bakan Tunç, zamanlamayla ilgili "Denk geldi." açıklamasını yaptı.

Tunç: TÜSİAD yöneticilerinin ifade vermesi Erdoğan

TGRT Haber'de katıldığı programda konuşan Tunç, "TÜSİAD soruşturması Cumhurbaşkanımızın konuşması sonrası başlamadı, ifadeler o güne denk geldi." yorumunu yaptı.

Turan ve Aras'ın gözaltına alınmadığını söyleyen Tunç, soruşturma açıldığını ve bunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından önce olduğunu söyledi. Tunç, TÜSİAD yöneticilerinin ifade vermeye de Erdoğan'ın konuşmasından önce davet edildiğini belirtti.

 

NE OLMUŞTU?

TÜSİAD'ın geçen hafta topladığı olağan genel kurulunda Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Ömer Aras ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, son dönemde artan soruşturma, gözaltı ve tutuklama kararlarını eleştirmişti. Eleştirisi yargıya müdahale olarak değerlendirilen Aras hakkında soruşturma açılmıştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER