Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Son dakika! DEM Parti'nin sıradaki adresi MHP

Son dakika! DEM Parti, MHP'yi ziyaret edecek.

Son dakika! DEM Parti

Son dakika haberi... DEM Parti, Milliyetçi Hareket Partisi'ni (MHP) ziyaret edecek.

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları, önce Yeniden Refah Partisi'ni, daha sonra MHP'yi ziyaret edecek.

DEM Parti kaynakları, ziyaretlerin 15 ve 17 Mart'ta gerçekleşeceğini açıkladı.

2 Şubat'ta hastaneye kaldırıldıktan sonra bir operasyon geçiren ve henüz siyasi bir etkinliğe katılmayan MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin görüşmede olup olmayacağı bilinmiyor.

MHP, Bahçeli'nin ilk katılacağı programın nisan ayında başlayacak "Siyaset ve Liderlik Okulu" olacağını duyurmuştu.

MHP ve DEM Parti görüşmesi, bölücü terör örgütü PKK'nın ateşkes ilanının ardından yapılacak ilk toplantı olması nedeniyle önem taşıyor.

Öte yandan Hatimoğulları ve Bakırhan, 10 Mart saat 10.00’da Emek Partisi (EMEP) ile Meclis’te bir araya gelecek. Aynı gün saat 13.00’te ise CHP Genel Merkezi’ni ziyaret edecek. 12 Mart saat 11.00’de ise Meclis’te Türkiye İşçi Partisi (TİP) ile bir toplantı gerçekleştirecek.

Bahçeli, geçen yıl ekim ayında PKK lderi Öcalan'a silah bırakma çağrısı yapması için seslenmişti. Bu adımdan sonra sonra başlayan DEM Parti-İmralı görüşmelerinin üçüncüsünde, 27 Şubat'ta Öcalan'dan silah bırakma ve fesih çağrısı geldi. Öcalan'ın çağrısına 1 Mart'ta karşılık veren örgüt, ateşkes ilan ettiğini açıkladı.

 

Son dakika haberini ayrıntıları hazırlanıyor...



Anahtar Kelimeler: dakika! Parti' sıradaki adresi

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER