Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu

Ramazan Bayramı’na saatler kala, siyasi partilerin karşılıklı bayramlaşma programları netleşti. Bayram boyunca gerçekleştirilecek ziyaretlerde partiler hem temsilcilerini göndererek ziyaretlerde bulunacak.

Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu

Ramazan Bayramı’na saatler kala, siyasi partilerin karşılıklı bayramlaşma programları netleşti. Bayram boyunca gerçekleştirilecek ziyaretlerde partiler hem temsilcilerini göndererek ziyaretlerde bulunacak hem de genel merkezlerine gelen heyetleri ağırlayacak.

Bayramda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İstanbul’da olacağı açıklandı. Bu yıl dikkat çeken gelişmelerden biri ise AK Parti ve MHP’nin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile bayramlaşma programında yer almamış olması. CHP lideri Özel’in “Bu bayram Ankara’da bayramlaşmıyoruz” açıklaması, CHP’nin resmi programlarda yer almamasına neden oldu.

 

AK PARTİ 10 YIL ARADAN SONRA DEM PARTİ İLE BAYRAMLAŞACAK

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Ramazan Bayramı’nın ikinci günü olan 31 Mart’ta parti genel merkezinde bayramlaşma kabul programı gerçekleştirecek. Partiyi, Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur başkanlığındaki milletvekili ve parti yetkililerinden oluşan bir heyet temsil edecek.

AK Parti'ye ziyarette bulunacak partiler arasında MHP, HÜDA PAR, Anavatan Partisi, BBP, DSP, İYİ Parti, Vatan Partisi, DEM Parti ve Doğru Yol Partisi yer alıyor.

 

MHP, TARİHİNDE İLK KEZ DEM PARTİ İLE BAYRAMLAŞACAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), bayramlaşma programını yine ikinci güne planladı. Kabul heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topcu, MYK üyeleri Turan Şahin ve Giray Erdemir bulunurken; ziyaret heyetinde Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Başdanışman Esma Özdaşlı ve MYK Üyesi Şahin Kartal yer alacak.

Program kapsamında MHP’nin ilk kabulü sabah saat 09.00’da DSP heyetiyle başlayacak. AK Parti saat 09.50’de, DEM Parti ise saat 10.35’te MHP'yi ziyaret edecek.

 

DEM PARTİ: BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİ İKİNCİ GÜNDE

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Hakkari Milletvekili Onur Düşünmez ve Parti Meclisi Üyesi Zeyno Bayramoğlu’nun yer aldığı heyet, 31 Mart Pazartesi günü AK Parti, MHP, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'ni ziyaret edecek.

 

İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARIYLA SAHADA OLACAK

İYİ Parti de bayramın ikinci günü yapılacak ziyaretlerde gençlik kollarına da yer verecek. Parti, Medya Tanıtım Başkanı Selcan Taşçı ve Genel Başkan Başdanışmanı Ali Demir’in katılımıyla kabul heyetini oluşturacak. Ziyaret heyetinde ise STK İlişkileri Başkanı Alper Akdoğan ile Genel İdare Kurulu Üyesi Burcu Akçaru Üstbaş yer alacak.

İYİ Parti’nin bayramlaşma programında ise çok sayıda parti bulunuyor. BBP, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Zafer Partisi, Demokrat Parti, Anavatan Partisi, Memleket Partisi ve Yeniden Refah Partisi İYİ Parti ile karşılıklı ziyaret gerçekleştirecek.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER