Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Mansur Yavaş, Özgür Özel'i yalanladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti’den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker'in CHP’ye katılımı ile ilgili konuştu.

Mansur Yavaş, Özgür Özel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,  İYİ Parti’den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker'in CHP’ye katılımı ile ilgili konuştu.

Yavaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in TBMM'deki grup toplantısında, Beker'in partiye katılımına ilişkin, "Sevgili Mansur Başkanımızın da emanetidir" ifadesinin hatırlatılması üzerine “Sayın Genel Başkan da niye öyle emanet etti bilmiyorum. Çünkü siyasette insan ancak kendi kendine kefil olabilir” ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş, MÜSİAD'ın ATO Congresium'daki iftar programının çıkışında basın mensuplarına şunları kaydetti:

“Ben de bir gün önce basından öğrendim. Kendisiyle tanışıyoruz tabii ki Ankara Büyükşehir'de İYİ Parti Grup Başkanıydı. Arada sırada görüşürüz ancak transferden haberim olmadı. Bir gün önce gazetelerden okudum. Daha sonra da rozet takıldığını gördüm. Başka bir dahilimiz de olmadı açıkçası. Sayın Genel Başkan da niye öyle emanet etti bilmiyorum. Çünkü siyasette insan ancak kendi kendine kefil olabilir.”

 

CHP’YE GEÇİŞİ TEPKİLERE NEDEN OLMUŞTU

Daha önceki demeçlerinde 14 Mayıs 2023 seçimlerinde oy kullanmadığını, 28 Mayıs 2023’teki ikinci tur seçimlerinde ise Erdoğan’a oy kullandığını açıklayan eski İYİ Parti’li Adnan Beker’in CHP’ye geçişi parti içinde tepkilere neden olmuştu.



Anahtar Kelimeler: Mansur Yavaş Özgür ' yalanladı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER