Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz


Davut GÜLER


Harun Yahya

Öyle bir ayar çekiyorlar ki, ister istemez gündemin içinde buluyoruz kendimizi. Kurtul kurtulabilirsen. Sahi, Allah´ın halifesi olan biz müslümanların gündemi bunlar mı olmalıydı. Yaratılış gayemiz birilerine küfretmek mi bizim.


Dekolte kıyafetli ´kedicik´lerin ortasında keskin bakışlarıyla gözümüzün içine bakan beyaz takım elbiseli adam.

Otuz yıldır tanıyoruz. Kime çalıştığını ve neye hizmet ettiğini ´Devlet´e sormak lazım. Çünkü onu en iyi tanıyan o.

Medyada çıkan haberlerden sonra bu adama küfretmeyenin ahlakından şüphe ederiz. Bahtımızın rüzgarı yerine algıya kapılıp ´Beter olsun!.. Kahrolsun!..´ diye geçiririz hep birlikte içimizden.

´Hep birlikte´ tam bize göre bir sözcük. Aynı düşüncede olan büyük bir topluluğu bundan daha güzel ifade eden bir kelime olamaz. Kaba tabirle ´Sürü´ diyebilirsiniz.

Farkındaysanız sahne hiç boş kalmıyor. Bir hikayecinin benzer hikayelerinden uyarlanmış sahne oyununun kahramanları değişiyor sadece. Ve bir de dekoru.

Değişmeyen tek bir şey var. Sahne arkasındaki yönetmen ve heyecanla yeni oyunlar bekleyen biz. Biz hiç değişmiyoruz.

Düşünme fırsatı verseler değişiriz elbette ama vermiyorlar. Muhayyer bırakıldığımız halde bir türlü salonu terkedip dışarı atamıyoruz kendimizi. Kilitlenip kalmışız adeta.

Fadime Şahin´le başlayan 28 Şubat güçlü bir şekilde varlığını devam ettiriyor. Hipnotize olduğumuz için hissetmiyoruz darbelerini. Her seferinde bizden bir şeyler alıp götürüyor ama nedense farkedemiyoruz işte.

Kısacası ´Kedicikler ve Beyaz Takım Elbiseli Adam´ beni hiç ilgilendirmiyor. Samimi bulmuyorum yapılan operasyonları.

Suçluyu yakalamak için bütün bir mahallenin yakılması beklenmemeliydi. Fetullah Gülen olayında olduğu gibi ilk binayı tutuşturduğunda kelepçelenmeliydi zalimin eli.

Sahnedeki oyunun bitmesini bekler gibi suçlululara verilen mühlet çok uzun. Bu müddet içinde yanan canlar da cabası.

Öyle bir ayar çekiyorlar ki, ister istemez gündemin içinde buluyoruz kendimizi. Kurtul kurtulabilirsen.

Sahi, Allah´ın halifesi olan biz müslümanların gündemi bunlar mı olmalıydı. Yaratılış gayemiz birilerine küfretmek mi bizim.

?Asra yemin olsun ki insan gerçekten ziyandadır. Ancak iman edip salih amel işleyenler, birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna.? (Asr Suresi)

Allah´ın Selamı, Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun!... 

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

YAZARLAR