Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Zulmün faturası Cemaat-i İslam´a kesildi

İslam dünyasının kanayan yarası olan Keşmir´de zulüm bitmek bilmiyor.

Zulmün faturası Cemaat-i İslam´a kesildi

Pakistan ve Hindistan hava kuvvetleri arasında yaşanan gerginliğin ardından bölgede tansiyon zirve yaptı. İki ülke askerlerini sınırlara sevk ederken, Hindistan tarafından işgal edilen Keşmir´de akıl almaz gelişmeler yaşanıyor. Millî Gazete´nin Keşmir´den aldığı özel bilgilere göre, Pulwama bölgesinde Hindistan askeri birliklerinin Cemaat-i İslam üyelerine yönelik tutuklamalar ve baskılarının arttığı öğrenildi.

TUTUKLANANLARIN NEREDE OLDUĞU BİLİNMİYOR

Hindistan, işgal etmiş olduğu Keşmir´in Pulwama bölgesinde Cemaat-i İslam üyelerine yönelik baskı ve şiddeti artırdı. Hindistan askeri birliklerinin, yaptıkları baskınlarla 400 Cemaat-i İslam üyesini tutuklayarak, bilinmeyen noktalara götürdüğü öğrenildi. Üyelerin nerede olduğunu kimsenin bilmediği, ailelerinin endişe içinde olduğu belirtiliyor.

 

40 BİN ÖĞRENCİ OKULA GİDEMİYOR

Hindistan´ın baskısı her alanda artıyor. Bölgede ticaretle uğraşan halka Hindistan askeri baskı uyguluyor. Hindistan´ın Keşmir bölgesinde 5 ilde 500 Cemaat-i İslam okulunun kapatıldığı öğrenildi. Yaklaşık 40 bin öğrenci, Hindistan´ın baskıları ve okul kapatmaları yüzünden okula gidemiyor. Öte yandan Hindistan birlikleri, Cemaat-i İslam´a bağlı sivil toplum kuruluşları ve derneklerin kapısını da mühürledi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER