Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yüzyılın sporcusu vefat etti

"Cep herkülü"nün rekorlarla dolu hayatı

Yüzyılın sporcusu vefat etti

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, tedavi gördüğü hastanede 50 yaşında yaşamını yitirdi.

Karaciğer naklinin ardından tedavisi Ataşehir Memorial Hastanesi´nde yoğun bakım ünitesinde süren Süleymanoğlu´nun hayatını kaybettiği belirtildi.

Siroza bağlı karaciğer yetmezliğine bağlı olarak 28 Eylül´den bu yana Memorial Ataşehir Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi´nde tedavi gören ve 6 Ekim´de de Memorial Ataşehir Hastanesi Organ Nakli Merkezi Başkanı Prof. Dr. Yalçın Polat ile ekibinin gerçekleştirdiği ameliyatla karaciğer nakli olan Süleymanoğlu, son olarak beyindeki kanama ve buna bağlı artan ödem nedeniyle 11 Kasım´da acil ameliyata alınmıştı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Süleymanoğlu´nun vefat ettiği hastanede düzenlenen basın toplantısında, cenaze törenine ilişkin bilgi verdi. Süleymanoğlu için bugün öğle vakti Fatih Camisi´nde cenaze namazı kılınacağı belirtildi.

/resimler/2017-11/19/0825511919999.jpg

Henüz 15 yaşındayken Brezilya´da düzenlenen Dünya Gençler Halter Şampiyonası´nda altın madalya kazanma başarısı gösteren Süleymanoğlu, 16 yaşında ise bu kez rekor kırarak şampiyonluğa ulaştı ve halter tarihinin en genç dünya şampiyonu unvanını elde etti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER