Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yüzde 70´e yüzde 40 indirim!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık muhabirleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Şehir hastanelerindeki ?hazine garantisi?ne açıklık getirdi

Yüzde 70´e yüzde 40 indirim!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık muhabirleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Sağlık alanındaki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Koca, merak edilen soruları da cevaplandırdı. Sağlık hizmetinin, devletin doğrudan veya dolaylı olarak sorumluluğunu üstlendiği bir kamu hizmeti olduğunu belirten Koca, bakanlığın nihai vizyonunun tüm toplum olarak sağlıklı hayat tarzının benimsendiği, herkesin sağlık hakkının korunduğu, ihtiyaç halindeki herkesin vaktinde ve kaliteli sağlık hizmetine kolayca erişebildiği bir Türkiye temennisinde bulundu.

GÖRÜNTÜLEME VE LABORATUARDA YÜZDE 70 GARANTİ!

Şehir hastaneleriyle ilgili sürekli gündeme gelen ?Hazine Garantisi´ ile ilgili soruya da cevap veren Bakan Koca, ?Hazine ile Sağlık Bakanlığı Kamu Özel İşbirliği Sözleşmeleri´ne yönelik bugüne kadar hiçbir sözleşmeye borç üstlenim anlaşması imzalamamıştır. Bunu bu kadar net söylüyorum. Ne acilde ne polikliniklerde ne yatan hastalarda ne de ameliyatta herhangi bir taahhüt ve garantisi söz konusu değildir. Birtakım hizmetlerde garanti söz konusu. Bu hizmetler görüntüleme gibi laboratuar gibi bu hizmetlerin garanti oranı yüzde 70 durumu. Bizim daha fazla indirim sağlamak üzere alınmış bir garantidir. Yani siz yüzde 70´i koymazsanız o yüzde 40 indirimi nasıl alacaksınız? Yüzde 70´i yüzde 40 indirim almak için koyuyorsunuz. Hangi fiyattan? SUT fiyatı üzerinden yüzde 70´e kadar yüzde 40, yüzde 70´inden sonra bir yüzde 40 daha indirim sağlamak için bu oranı koyuyorsunuz. İlgili şahsa daha fazla gelir elde etmek için değil? dedi.



Anahtar Kelimeler: Yüzde yüzde indirim

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER