Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

YSK, Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adaylığına yapılan itirazları oy birliğiyle reddetti

Oy birliğiyle alınan karardan hareketle, YSK Başkanı Ahmet Yener, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığına ilişkin itirazların reddedildiğini açıkladı.

YSK, Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adaylığına yapılan itirazları oy birliğiyle reddetti

YSK Başkanı Ahmet Yener’in Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığına ilişkin itirazların reddedildiğine ilişkin açıklaması şöyle:

“Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığına ilişkin itirazlarda bulunulmuş, oy birliği ile her üç adayın adaylıklarına yönelik itirazların reddine karar verilmiştir. Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan’ın adaylıkları bugün Resmi Gazete’ye gönderilecektir. Cumartesi saat 14.00 itibarıyla oy pusulasında yerlerinin belirlenmesi için kura çekimi yapılacaktır.

“Seçimlerin iptaline yönelik başvuruların da reddine karar verilmiştir.

“Millet İttifakı isminin kullanılmaması yönünde yapılan itiraz değerlendirilmiş, oy çokluğuyla Millet Partisi’nin Millet İttifakı’nın kullanılmaması yönündeki talebinin reddine karar verilmiştir. 6 partinin Millet İttifakı ismini kullanılabilmesine karar verilmiştir.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER