Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

YSK, İstanbul İçin Olağanüstü İtirazda Ara Karar Verdi

YSK´dan İstanbul seçimlerine ilişkin verilen ara kararda "Kısıtlı seçmen ile ilgili yeniden bilgi istenmesine gerek yok." ifadeleri yer aldı. Ayrıca, MHP´nin Maltepe´de sandık kurulu üyelerinin araştırması talebi kabul edildi.

YSK, İstanbul İçin Olağanüstü İtirazda Ara Karar Verdi

YSK, MHP´nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Maltepe İlçe Belediye Başkanlığı seçimi hakkında yaptığı olağanüstü itirazda ara karar verdi. Ara kararda; sandık kurulu, başkan, memur ve üyelerin görevlendirilmesinde esas alınan listelerin, hangi kurumlardan temin edildiği hakkında Maltepe Birinci ve İkinci ilçe seçim kurullarından bilgi istedi.

MHP´NİN İTİRAZLARIYLA İLGİLİ ARA KARAR VERİLDİ

YSK, olağanüstü itirazları görüşmeye devam ediyor. Saat 14.00´te başlayan toplantıda MHP´nin itirazlarıyla ilgili ara karar verildi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), bugünkü gündem toplantısında AK Parti´nin Büyükçekmece, MHP´nin İstanbul geneli ve Maltepe seçim sonuçlarına ilişkin olağanüstü itirazları ele alıyor.

Kurulun bugünkü gündeminde, AK Parti´nin Büyükçekmece, MHP´nin İstanbul geneli ve Maltepe seçim sonuçlarına ilişkin olağanüstü itirazları bulunuyor.

ARA KARAR VERİLDİ

Toplantıda bazı ara kararlar açıklandı. Ara kararda; sandık kurulu, başkan, memur ve üyelerin görevlendirilmesinde esas alınan listelerin, hangi kurumlardan temin edildiği hakkında Maltepe Birinci ve İkinci ilçe seçim kurullarından bilgi istedi.

Dün bazı ara kararlarını açıklayan YSK,´41 bin 132 kısıtlı seçmen´ iddiasının araştırılmasını istemişti.

Kurul, il ve ilçe seçim kurullarına evrakların incelenmesi için 5 gün süre vermişti. MHP´nin talepleriyle ilgili de 5 gün süre verilebileceği belirtiliyor.

Haberin devamı...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER