Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yıldırım: Hayvan hakları için yasa yakında çıkacak

Meclis Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Adalar´daki atların durumuyla ilgili bir soruya cevap verirken, "Yakında hayvanların korunmasıyla ilgili yasa tasarısı Meclis´e gelecek. Bu rezilliklere son vereceğiz" d

Yıldırım: Hayvan hakları için yasa yakında çıkacak

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım cuma namazı çıkışı sonrası açıklamalarda bulundu. "İstanbulluların gönlüne girmeyi vadediyorum" diyen Yıldırım, "Halkımıza hizmet için yola çıktık. Allah yar ve yardımcımız olsun. Muzaffer eylesin."dedi.

Adalar´da yaşanan fayton tartışmasına değinen Yıldırım, "Ticari amaçlı kullanılmasını doğru bulmuyorum. Tasvip etmiyorum. Hayvan haklarını korumak görevimiz. Oradaki esnafla görüşerek bu rezilliğe bir son vereceğiz." ifadelerine yer verdi.

Yıldırım açıklamalarından satır başları şöyle;

Şu ana kadar partiler tarafından açıklanan 2 aday var. Cumhur İttifakı adayı ve diğer ittifakın adayı Ekrem İmamoğlu... Kendisine başarılar diliyorum.

7 Ocak Pazartesi günü projelerimizin ipuçlarını vereceğim. Prensibimiz konuşmak değil daha çok dinlemek.

İSTANBUL PROJELERİ

İnşallah İstanbullulara sadece hizmet değil, İstanbulluların gönlüne girmeyi, İstanbulluları da abad etmeyi şahsım ve arkadaşlarım adına vadediyorum.

İstanbul projeleriyle ilgili 7 Ocak Pazartesi günü basınla bir değerlendirme, tanışma toplantısı yapacağız. Orada projelerimizin ipuçlarını vereceğiz. 15 Ocak´tan itibaren de yoğun bir şekilde ilçe belediye başkan adaylarımız, biz İstanbul ile ilgili projelerimizi, önerilerimizi ve İstanbulluların bizden beklediklerini kapsamlı bir şekilde çeşitli vesilelerle duyuracağız.

Bu süreçte önemli olan konuşmak değil, dinlemek olacak. Vatandaşı dinleyeceğiz, İstanbul´un her mahallesinde, ilçesinde?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER