Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yeni Zelanda´daki saldırıyı bir seçim malzemesi yapmak, istismar etmek, katliam görüntülerini miting meydanlarında izletmek ayıptır..

Bir devletin gözetmesi gereken ilk olarak adalet olsa da bugün yalnızca rant gözetilmektedir.

Yeni Zelanda´daki saldırıyı bir seçim malzemesi yapmak, istismar etmek, katliam görüntülerini miting meydanlarında izletmek ayıptır..

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Ayasofya Camisinin ibadete açılmasına yönelik açıklamalarına tepki gösterdi.

?Ayasofya Caminin ibadete açılması için Sultanahmet´in dolması beklenecekmiş. Bu nasıl bir mantık anlamak mümkün değil.? diyen Karamollaoğlu, şunları söyledi: ?Ayasofya bize Sultan Fatih´in vasiyeti ve emanetidir muhakkak aslına döndürülmelidir. Kimse bu haklı talebe, kirli bir tezgah deme hakkına sahip değildir.

Yeni Zelanda´da bir teröristin yaptığı katliam sadece kınanarak geçiştirilemez. Sadece Yeni Zelanda değil bütün Avrupa ve Amerika cinnet geçiriyor. Bu ve benzeri vahşet hadiselerinin tekerrür etmemesi için bütün İslam âlemi birlikte tedbir almalı girişimlerde bulunmalıdır.

Bu hadiseyi bir seçim malzemesi yapmak, istismar etmek, hele hele katliam görüntülerini miting meydanlarında izletmek ise ayıptır, şehitlerin aziz hatırasına saygısızlıktır ve kimseye fayda sağlamaz. Yabancılar nezdinde bu terör hadisesinin hafife alınmasına sebep olur.

Teröristin ifadelerinde İstanbul´un ve Ayasofya´nın adının geçmesi elbette hassasiyetimizi artırır, ama bu hadisenin temelinde İslam´a ve bütün Müslümanlara duyulan kin ve nefret duygusunun yattığı gerçeğini değiştirmez. Dolayısıyla bu terör hadisesi hiç kimse tarafından seçim malzemesi yapılmamalıdır.?

Bugün yalnızca rant gözetilmektedir

Olay TV´de de konuşan Karamollaoğlu, şunları ifade etti: ?Güçlü bir ekonomi olmadan, kendi kendine yetmeden beka sorunu ile mücadele edilemez. Bu arkadaşlar 91 yıllık tüm birikimlerimizi sattılar. Eğer yolsuzluk, israf ve faiz durdurulursa göreceksiniz piyasa kendisini hemen toparlar ve üretici sınıf nefes alır. Böyle devlet yönetilmez demiyorum, bırakın devleti çiftlik bile yönetilmez.

İktidar 2002 yılında seçime giderken beka sorunundan bahsetmedi. Bugün bu sıkıntıdan bahsediliyorsa, bu sorun iktidarın sorunudur. Bu arkadaşlar ekonomi politikalarını sil baştan değiştirmezlerse ekonomimiz asla düzelmez. Görev verilen insanlarda liyakat aranması gerekmektedir. İstişare esas alınmalıdır. İstişare yalakalarla yapılmaz. Sizi eleştirebilen insanlarla yapılır.

Muhalefetin her söylediği yapılmayabilir ancak muhalefet her zaman dikkate alınmalıdır. Yönetim şeffaf olmalıdır. Yapılan her icraat halk tarafından bilinmelidir. Bu şekilde denetlenme olur. Bu hükümet denetlenmek istemiyor. Bu çok ciddi bir seçim. İktidar değişmeyecek ancak Cumhurbaşkanı yerel seçimlere adeta bir belediye başkanı gibi hazırlanıyor, herkesten çok meydanlara iniyor. Bu aldatmacaya kanmayın.

Bir devletin gözetmesi gereken ilk olarak adalet olsa da bugün yalnızca rant gözetilmektedir. Saadet Partisine vereceğiniz her oy iktidara karşı bir ihtar olacaktır. Şu an ülke olarak çok acınacak bir haldeyiz. Soğanı ve patatesi bile ithal ediyoruz.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER