Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yeni Şafak Üstad Atasoy Müftüoğlu´nun yazıları yeniden yayınlanmaya başlandı..

Yeni Şafak gazetesi Ak Saçlı Bilge Atasoy Müftüoğlu´nun yazılarını hiç bir gerekçe göstermeden sonlandırmıştı gelen tepkiler üzerine yeniden yayınlamaya başladı..

Yeni Şafak Üstad Atasoy Müftüoğlu´nun yazıları yeniden yayınlanmaya başlandı..

Yeni Şafak gazetesi Ak Saçlı Bilge Atasoy Müftüoğlu´nun yazılarını hiç bir gerekçe göstermeden geçen hafta sonlandırmıştı gelen tepkiler üzerine bugün 23 07. 2018 Pazartesi günü yeniden yayınlamaya başladı..

İslamcı kesimin önde gelen onurlu, dik duruşlu, iktidarlar karşısında yamulmayan hak ve hakikat savunucusu, muhalif devrimci bilgesi, Atasoy Müftüoğlu uzun bir süredir Yeni Şafak gazetesinde Pazartesi günleri haftada birgün yazıyordu.

Geçen Pazartesi hiçbir gerekçe gösterilmeden yazılarının yayına son verilmesine Yeni Şafak okuyucularının tepki gösterdiği öğrenildi. 

Ekran Gazetesinin Yeni Şafak´ta muhalif ses istenmiyor diye haberleştirdiği bu durum sosyal medyada da yoğun bir tepki gördü.

Ve bu yanlış karardan vezgeçen Yeni Şafak yönetimi bugün 23 07. 2018 Pazartesi günü Atasoy Müftüoğlu´nun yazılarını yeniden yayınlamaya başladı..

Yaptığı ufuk açıcı tespitlerle tarihin haklı çıkardığı bilge olarak anılan Atasoy abinin uyarıları dinlense idi beklide bugün Suriye dramı yaşanmayacaktı.

Ekran Gazetesi olarak yaptığı yanlışyan vazgeçerek erdemli bir tavır gösteren Yeni Şafak yönetimini tebrik ediyoruz...

Atasoy Müftüoğlu´nun bugün 23 07. 2018 Pazartesi günü Yayımlanan yazısını okumak için tıklayın..

Kaynak: Ekrangazetesi.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER