Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yeni Asya(Nurcular)Cemaati, Yerelde Hangi Partiyi Destekleyeceklerini Açıkladı

31 Mart´ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin açıklama, kamuoyunda Nurcular olarak tanınan ve bilinen Yeni Asya cemaati seçimde Demokrat Parti´ye destek verecek.

Yeni Asya(Nurcular)Cemaati, Yerelde Hangi Partiyi Destekleyeceklerini Açıkladı

Nurcuların yayın organı Yeni Asya gazetesinde 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin açıklama yayımlandı. Nurcular, 31 Mart´ta yapılacak yerel seçimlerde Demokrat Parti´ye destek vereceklerini belirtti.

31 Mart yerel seçimlerine giderken cemaatler, oyunun rengini belli etmeye devam ediyor. Seçimlerde tavrını belli eden Nurcular yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"DP´YE DESTEK OLMA KARARINI AYNEN YİNELİYORUZ"

"Önümüzdeki seçimleri Demokrat zihniyeti ve demokrasimizi güçlendirecek bir fırsat olarak telâkki ediyoruz. Yeni Asya olarak "Kur´ân, İslâmiyet ve vatan hesabına" demokratlara destek olmayı talebelerine tavsiye eden BediüzzamanSaid Nursî´nin görüşleri ışığında yerel seçimlerde de demokratlara ve Demokrat Parti´ye destek olma kararını aynen yineliyor ve seçimlerin vatana ve millete hayırlara vesile olmasını diliyoruz."

BEKA TARTIŞMASI

Yaptığı açıklamada Beka tartışmasına değinen Nurcular, "Yeni Asya olarak birlik ve beraberliğimizi yok etmeye yönelik bütün tehlikelerin, varlığı savunulan beka tehdidinin ?ancak ve ancak- hukukun üstünlüğü, adalet ve eşitlik prensiplerini ihtiva eden tam bir demokrasi ile ortadan kaldırılabileceğini düşünmekteyiz. Gelişen sosyal ve siyasi olaylardan hareketle demokrasimizin öznesi ve besleyicisi konumunda olan demokratlık anlayışına, demokrat zihniyete ve temsilcilerine daha fazla ihtiyaç olduğunu gözlemlemekteyiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: sondakika.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER