Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı cenazeye Erdoğan da katıldı

Eski Başbakan Mesut Yılmaz´ın oğlu Yavuz Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Yılmaz´ın cenazesi ailesi tarafından hastaneden alındı. Tabutu baba Mesut Yılmaz da omuzladı. Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz´ın bitkin olduğu gözlendi. Yılmaz´ı dostları yalnız

Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı cenazeye Erdoğan da katıldı

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz oğlu Yavuz Yılmaz´ın cenazesini almak için Şişli´deki hastaneye geldi. Mesut Yılmaz, saat 10.45 sıralarında hastaneye geldi. Yılmaz´ı hastanede karşılayanlar arasında Abdurrahim Albayrak ve Mustafa Sarıgül de yer aldı.

17-12/18/e1.jpg

MESUT YILMAZ DA TABUTA OMUZ VERDİ

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz´ın oğlu Yavuz Yılmaz´ın cenazesi hastaneden alındıktan sonra Marmara İlahiyat Camii´ne getirildi. Cenazeyi hastaneye almaya gelen Mesut Yılmaz cezane aracına binerek camiye geldi. Mesut Yılmaz da tabuta omuz verdi. Berna Yılmaz da oğlunun tabutuna dokundu, cami avlusuna kadar arkasından yürüdü. Yavuz Yılmaz´ın cenazesi cami avlusuna götürüldü.

17-12/18/er2.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CAMİYE GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cenaze törenine katılmak üzere İlahiyat Camii´ne geldi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile aralarında eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ile Tansu Çiller, eski TBMM başkanları Cemil Çiçek ile Köksal Toptan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal´ın da bulunduğu çok sayıda isim katıldı.

17-12/18/ta.jpg

İMAMDAN 35 YAŞ ŞİİRİ

Namaz öncesinde imam, konuşmasının bir bölümünde, Cahit Sıtkı Tarancı´ya ait "35 yaş" şiirinden dizeler okudu. Yavuz Yılmaz´ın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Kanlıca mezarlığına götürüldü.

17-12/18/emine.jpg

SPOR DÜNYASINDAN İSİMLER

Spor dünyasından Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli gibi isimler de törende yer aldı. Törene siyaset, iş, sanat ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı.

17-12/18/mahce.jpg

Mesut Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Törene siyaset, iş, sanat ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı. 

17-12/18/yavuz2.jpg

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Bu arada cenaze töreninin düzenleneceği cami çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

17-12/18/yilmazlar2.jpg

Cami önünde bulunan Mahir İz Caddesi´nin bir bölümü demir bariyerlerle araç trafiğine kapatıldı. Yolun kullanmak isteyenler polis tarafından aranarak caddeye alındı.

17-12/18/yavuz3.jpg

ÖLÜMÜNÜNDEN YARIM SAAT ÖNCE BABASI MESUT YILMAZ´I ARADI

İntihar ettiği ihtimali üzerinde durulan Yavuz Yılmaz´ın ölümünden yarım saat önce Mesut Yılmaz ile konuştuğu ve Amerika´da tedavisi için bulunan annesinin durumunu sorduğu öğrenildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER