Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yavaş´tan "Seçilirse HDP oylarıyla seçilir" diyen Temelli´ye yanıt

?Terör örgütleriyle aralarına mesafe koyamayanlar bizden uzak olsun?

Yavaş´tan

yi Parti´nin de desteklediği CHP´nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ?İmamoğlu ve Yavaş seçilirse HDP oylarıyla seçilir? diyen HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli´ye sosyal medya hesabı Twitter´da yanıt verdi. Kökeni ve siyasi görüşü ne olursa olsun, hür iradesiyle oy kullanan herkesin oyuna talip olduğunu söyleyen Yavaş ?Terör örgütleriyle aralarına mesafe koyamayanlar bizden uzak olsun?  dedi.

Artı TV´nin ?Seçim Özel´ programına katılan HDP Eş Başkanı Temelli, ?Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişe HDP oylarıyla seçilmiştir? demişti.

Temelli´nin bu sözlerine CHP´nin Ankara adayı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Temelli´nin sözlerini alıntılayan Yavaş, paylaşımında  ?Herkes bilsin ki, kökeni ve siyasi görüşü ne olursa olsun, Ankara´da hür iradesi kendi elinde olan her vatandaşımızın oyuna talibiz. Terör örgütleriyle aralarına mesafe koyamayanlar bizden uzak olsun? ifadelerini kullandı.

Temelli ne demişti?

Temelli dün katıldığı programda CHP´nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir belediye başkan adaylarıyla ilgili olarak şunları söylemişti:

"Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir. HDP´lileri yok sayarak, Kürtleri yok sayarak, Ankaralıları yok sayarak siyaset yapamaz. O da işte bizim gücümüzdür. Ekrem İmamoğlu seçilmişse bilecek ki o kentte yaşayan 3 milyon Kürt´ün oyuyla seçilmiştir. Kürtlere rağmen siyaset yapamayacağını bilecektir.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER