Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Vesayetçilerin yeni umudu HDP

Kanal A ekranlarında Fatin Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu Manşetlerin Dili programına katılan Gazeteci Yazar Aslan Değirmenci, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin iç seçimi olmaktan çıktığını, Neo-Con medyasının algı operasyonlarıyla sürece emperyalizmi

Vesayetçilerin yeni umudu HDP

Kanal A ekranlarında Fatin Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu

Manşetlerin Dili programına katılan Gazeteci Yazar Aslan Değirmenci, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin iç seçimi olmaktan çıktığını, Neo-Con medyasının algı operasyonlarıyla sürece emperyalizmin müdahale olduğunu söyledi.

GLADİO DEVREDE Mİ?

Cumhursuz Cumhuriyet, Ak Partisiz Türkiye” özlemiyle tüm emperyal yapıların Türkiye'ye karşı algı operasyonu başlattığını ifade eden Aslan Değirmenci, canlı yayında iki paralel yapı KCK ve FTÖ ile DHKP-C'nin NATO'nun cephe gerisi direniş organizasyonu olan Gladio tarafından yönlendirildiğini öne sürdü.

EMPERYALİZM NEDEN PANİKLEDİ?

7 Haziran seçimlerinde milli irade lehine çıkacak bir sonucunun dünya mazlumlarının umudu olduğuna dikkat çeken Değirmenci, Yeni Türkiye ayağa kalkacak, başta Ortadoğu olmak üzere dünya mazlumları bu diriliş ile uyanacak. Çözüm Süreci ile Ortadoğu'ya yerli bir barış formülü sunulacak, halklar diktatörler ile hesaplaşacak, işgal sona erecek. Emperyalizm bunu ister mi? İstemez. İstemediği için tüm işbirlikçileri ile saldırıyor” dedi.

HDP'YE VERİLEN GÖREV

Cumhuriyet mitinglerinde ve Gezi kalkışmasında beyaz Türklerin, 17 Aralık sürecinde ise cemaat maskeli paralel yapının milletin iradesine karşın yenik düştüğünü ifade eden Aslan Değirmenci, küresel şer yapıların vesayet için yeni görevi beyaz Kürtlere verdiğini ifade etti. Beyaz Kürtler ifadesine HDP”  ve PKK”  olarak canlı yayında açıklık getiren Değirmenci, Ulusalcılar, Geziciler ve paralelciler ile başaramadıkları vesayet arayışını şimdi de beyaz Kürtler ile deniyorlar. Ama yine başaramayacaklar” şeklinde konuştu.  

İŞTE ÜST AKIL

Programda üst akıl tartışmalarına da açıklık getiren Değirmenci, CHP lideri ABD'ye gitti, dönüşte paralel yapıya destek sundu. Oysa düne kadar F-Tipi diyorlardı. HDP Başkanı ABD'ye gitti. Döndükten hemen sonra 6/7 Ekim olayları yaşandı. Üst akıl bu kadar açık” dedi.

 

HABER DURUŞ



Anahtar Kelimeler: Vesayetçilerin yeni umudu HDP

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER