Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Üsküdar Söyleşilerinin Konuğu Nurettin Durman

Üsküdar Söyleşileri´nde Nurettin Durman´la hem derginin mekanı, serüveni hem de Üsküdar, Üsküdar´ın önemi ve değerleri konuşulacak.

Üsküdar Söyleşilerinin Konuğu Nurettin Durman

Üsküdar Söyleşilerinin  konuğu Nurettin Durman.  Şakir Kurtulmuş´un hazırlayıp yönettiği Üsküdar Söyleşileri bu ay 20 kasım Salı günü  gerçekleşecek. Bağlarbaşı Kültür Merkezi´nde Üsküdar Belediyesi Kültür Müdürlüğü´nün katkıları ile gerçekleşecek söyleşilere  Üsküdar´da yaşayan, Üsküdar´ı mekan edinen, uzun yıllar burada yaşayan sanat ve edebiyatçılar, tarihi şahsiyetler  konuk ediliyor.

20 kasım salı günü saat 18.30 da başlayacak olan Üsküdar Söyleşileri´nin bu ayki  konuğu Nurettin Durman olacak. Uzun bir süredir Beylerbeyi´nde  ikamet eden Durman aynı zamanda Beylerbeyi şairi olarak da biliniyor. Nurettin Durman  ikamet ettiği Beylerbeyi´nde  yıllarca berber dükkanı işletti, geçimini bu dükkandan temin etti. Arkadaşları ile birlikte burada çıkardıkları Kardelen ve Düş Çınarı dergileri için  berber dükkanını mekan olarak kullandı ve tıpkı bir dergi idarehanesi gibi şair ve yazarların uğrak yeri oldu.Üsküdar Söyleşileri´nde Nurettin Durman´la hem derginin mekanı, serüveni hem de Üsküdar, Üsküdar´ın önemi ve değerleri konuşulacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER