Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ÜNİVERSİTELİLER TANIŞMA VE KARDEŞLİK PROGRAMINDA BULUŞTU

Türkiye´nin dört bir yanından eğitim almak için yola çıkan öğrencilerimizin tercih ettiği ortamların başında ´Anadolu Öğrenci Birliği´ geliyor. Her ilde ayrı ayrı teşkilatlanma ve programları ile üniversiteli gençlere fikri ve ilmi açıdan hizmet etmeyi sü

ÜNİVERSİTELİLER TANIŞMA VE KARDEŞLİK PROGRAMINDA BULUŞTU
Anadolu Öğrenci Birliği/Trabzon Erkek Öğrencileri Komisyonu 2018-2019 yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla üniversiteye yeni başlayan öğrenci kardeşleriyle tanışmak amacıyla geleneksel ?´TANIŞMA VE KARDEŞLİK PROGRAMI?´ düzenlediler.?
 
Program, açılış ve tanışma faslından sonra ikram edilen leziz çiğköftenin yenilmesiyle devam etti. Daha sonrasında gecenin anlam ve önemine binaen söz alan İl Temsilcimiz Ali KAYA konuşmasında ?´Üniversite Okumak Bize Neyi Kazandırır´´ başlığı altında genç kardeşlerimizin yüklenecekleri misyon ve sorumluluklar hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Daha sonra programa katılan hocaların selamlama konuşmaları sonrasında programa katılan gönüllülerimiz bireysel olarak üniversite okuma ve sorumluluklarımız konusunda kendi duygu ve düşüncelerini ayrı ayrı dile getirdiler. Sıcak ve dosthane bir ortamda geçen program iyi dilek ve temennilerle son buldu. Bizler de programın hazırlanmasında; emeği geçen, katkı ve katılım sağlayan öğrenci kardeşlerimizden Allah razı olsun diyor. Kendilerine Allah´tan muvaffakiyet diliyoruz.
 
/resimler/2018-10/8/1401270986207.jpg
 
/resimler/2018-10/8/1401564424356.jpg


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER