Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"Türkiye´nin Kaymağı Beştepe´den Yeniyor"

Sert ve dikkat çeken açıklamalarıyla gündeme gelen Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman bu çıkışlarına bir yenisini daha ekleyen

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, ?Çankaya, Kadıköy, Şişli ve Beşiktaş´taki seçmen profili Türkiye pastasının kaymağını yiyen kesim? diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a cevap verdi.

Karaduman, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nin bulunduğu Beştepe semtini kastederek, ?Bugün Türkiye pastasının kaymağı Çankaya, Kadıköy, Şişli ve Beşiktaş´tan değil Beştepe´den yeniliyor? ifadesini kullandı.

Erdoğan: Türkiye yansa da şaha kalksa da bunların umurlarında değildir

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, salı günü partisinin grup toplantısında, CHP´yi hedef alarak şunları söylemişti:

?Ana muhalefet partisi CHP tek parti döneminden beri hizmet ve projeden uzak bir anlayışla ülkemiz siyasetini zehirlemiştir. Belirli kesimlerin ideolojik fanatizmlerini istismar ederek kurdukları düzeni korumak gayeleridir. Bu nedenle CHP oyunu artırmak için teslim aldığı kesimlerin gözlerini açmasını engellemek için siyaset yapmaktadır. Çankaya, Beşiktaş, Kadıköy, Şişli gibi yerlerdeki seçim sonuçlarına bakın hiçbirinin ülke gerçekleriyle ilgisi olmadığını görürsünüz. Türkiye yansa da şaha kalksa da bunların umurlarında değildir. Buralardaki seçmen profili Türkiye pastasının kaymağını yiyen kesimden oluşuyor. Bu ilçelerde yaşayan sağduyulu vatandaşlarımız bilir ki bu ilçeler bugünkü seviyesine, belediyelerin değil büyükşehir belediyesinin ve hükümetin yatırımları sayesinde gelmiştir.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER