Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Türkiyeli siyasetçi: "Coca Cola içmeyin" dedim, Genel Müdürü aradı

Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül, Radyo Sputnik’te Atilla Güner’le Akşam Postası’na konuk oldu. Sarıgül, Coco Cola’yı protesto etmesi sonucu yaşadıklarını anlattı.

Türkiyeli siyasetçi:

Yaptığı protestonun tiktokta geniş kitlelere ulaşması sonucu Sarıgül, Coco Cola’nın Avrupa Genel Müdürü tarafından arandığını ve durumdan rahatsız olunduğu yönünde bir tepki aldığını söyledi.

“Ben Tiktok’ta kolanın 13 lira olmasını protesto ettim. Hoş geldin gazoz dedim. Beni kolanın Avrupa Genel Müdürü aradı o videodan sonra. 17 milyon izlendi o video. Bunun üretimlerinin Türkiye’de yapıldığını anlattı. Türkiye’de bir siyasetçinin onların marka değerini düşürdüğüne dair genel müdürlüklerinde de konuşulduğunu biliyorum. Bizim Tiktok’ta 782 bin takipçimiz var. Eğer istesek biz buradan çok ciddi bir gelir elde ederiz ama siyasetçi olarak ben bunu doğru bulmuyorum.”

Coca Cola Boykot

Coca Cola firması, işgal rejimi İsrail’e verdiği destekle tanınıyor. Bu sebeple Coca Cola ürünleri, her ne kadar Türkiye'de bile üretilse, müslümanların ve İsrail’den rahatsız olan herkesin boykot listesinde bulunuyor. Sarıgül’ün ifadeleri, ciddi bir boykot uygulandığı taktirde firmaların bundan ne kadar rahatsız olacağını gösteriyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER