Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Türkiye ve dünya gündemi-06 032019 Çarşamba

06.03.2019 Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

Türkiye ve dünya gündemi-06 032019 Çarşamba

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi´nde "Türkiye´nin En Büyük Çiftçi Ailesi Milletin Evinde" programına katılacak, Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında düzenlenecek mitingde halka hitap edecek.

2- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edilecek, Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Oktay Asadov ve Başbakan Nevruz Memmedov ile görüşecek, TÜRKPA Genel Sekreterliğini ve şehitlikleri ziyaret edecek.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi Sergi ve Konferans Salonu´nda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş insanları ve halkla buluşacak, Denizli Özay Gönlüm Meydanı´nda partisinin İYİ Parti ile ortak düzenleyeceği mitinge katılacak.

4- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası´na konuk olacak.

5- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Valilik ve Adliye ziyaretinin ardından AK Parti Batman İl Başkanlığının seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapacak.

6- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Valiliği ziyaret edecek, İzmir Ticaret Odası inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya gelecek, Karabağlar şantiye alanında incelemede bulunacak.

7- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bandırma Geniş Katılımlı Toplantı"ya katılacak, öğrencilere hitap edecek, toplu açılış töreni ile seçim irtibat bürosunun açılışına iştirak edecek.

8- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dicle ve Hani ilçelerinde seçim irtibat bürolarının açılışını yapacak, milli sporcularla buluşacak, Kaykay Federasyonu etkinliği ile "Gençlerle Demokrasi Buluşması" etkinliğine katılacak.

9- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye´de Kadın Cinayetleri 2016-2017-2018 Verileri Değerlendirme Toplantısı" ile Pursaklar´da seçim çalışmalarına iştirak edecek, şehit-gazi aileleri ve engellilerle yemekte bir araya gelecek.

10- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Uluslararası Turizm Borsası Fuarı´nda (ITB) Türkiye standının açılışını yapacak, resepsiyona katılacak, sektör temsilcileriyle buluşacak.

11- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Sincan Genişletilmiş Teşkilat Toplantısı´na katılacak, esnaf ile şehit Mehmet Ali Korkmaz´ın ailesine ziyaretlerde bulunacak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek

12- Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İş Dünyası Buluşması kapsamında "Adım Adım Ekonomi Kocaeli" programına katılacak.

13- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odasının (AHK Türkiye) düzenlediği "Meslek Eğitiminde Önemli Fırsat: Dijitalleşme" toplantısına iştirak edecek ve AHK´nin Ankara Ofisini açacak.

14- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve Kale-i Sultaniye Çanakkale programına iştirak edecek.

15- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, BTK´de Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi´ne katılıyor.

16- Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Bayburt Üniversitesi´nde düzenlenen ?Bilgi Temelli Rekabetçi Global Ekonomik Sistemde Yükseköğretimde Yeni Eğilimler? konulu konferansa iştirak edecek.

17- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, mart ayı Para Politikası Kurulu Toplantısında faiz kararını açıklayacak.

18- TÜİK, "İstatistiklerle Kadın 2018" bültenini yayımlayacak.

19- Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğinin 11. Olağan Genel Kurulu, TOBB İkiz Kuleler´de yapılacak.

20- Arap Birliği, dışişleri bakanları seviyesinde toplanacak.

21- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ile bölgedeki durum izleniyor.

22- UEFA Şampiyonlar Ligi´nde son 16 turu rövanş maçlarında Paris Saint Germain-Manchester United, Porto-Roma karşı karşıya gelecek.

23- 9. INAS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası´nın tanıtım toplantısı, milli takım ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın´ın da katılımıyla yapılacak

24- Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçlarında Banvit, Almanya temsilcisi Brose Bamberg, Beşiktaş Sompo Japan ise Fransa ekibi Nanterre 92 ile deplasmanda karşılaşacak.

25- Basketbolda Erkekler FIBA Avrupa Kupası son 16 turu ilk maçında Pınar Karşıyaka, Letonya temsilcisi Ventspils ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

26- Voleybolda Kadınlar CEV Challenge Kupası yarı final rövanş maçında Aydın Büyükşehir Belediyespor, Slovenya temsilcisi GEN-I Volley´i Mimar Sinan Spor Salonu´nda konuk edecek.

27- Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi´nin 22. ve lig etabının son haftası VakıfBank-Çanakkale Belediyespor maçıyla başlayacak.

28- Avrupa 23 Yaş Altı Güreş Şampiyonası Sırbistan´ın Novi Sad kentinde sürüyor.

29- Hentbolda Erkekler Süper Lig 17. hafta son maçında 1955 Batman Belediyespor ile Karşıyaka Belediyespor karşılaşacak.

30- TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig´de 25. hafta maçları yapılacak. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER