Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TÜRKİYE VARLIK FONU´NUN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Türkiye Varlık Fonu´nun yeni yönetimi Resmi Gazete´de yayımlandı. Cumhurbaşkanı kararı ile Türkiye Varlık Fonu´nun Yönetim Kurulu Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

TÜRKİYE VARLIK FONU´NUN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş.´nin yeni yönetim kurulu üyeleri ile genel müdürünün atanmasına ilişkin karar Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın imzası ile Resmi Gazete´nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre; Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Türkiye Varlık Fonu´nun Başkan Vekilliğine ise Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak getirildi.

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Kurulu Üyeliklerine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Selim Arda Ermut, Hüseyin Aydın, Rifat Hisarcıklıoğlu, Erişah Arıcan, Fuat Tosyalı ve Zafer Sönmez atandı. Varlık Fonu´nun Genel Müdürlüğüne ise Zafer Sönmez atandı.

Türkiye Varlık Fonu´nun eski yönetim şekli şu şekildeydi:

Himmet Karadağ, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği´ni yönetirken Yiğit Bulut, Kerem Alkin ve Oral Erdoğan Yönetim Kurulu Üyesi görevinde bulunuyordu.

 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut´un, yeni yönetimde yer almadığı görüldü.

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş. kurulduğu ilk günden bugüne kadar Başbakanlığa bağlı olarak işlem yapıyordu. 24 Haziran seçimlerinin ardından kaldırılan Başbakanlık kurumunun ardından Cumhurbaşkanlığı´na bağlanmıştı. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER