Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Türkiye-İsrail İş Konseyi´nden Tel Aviv´de kongre

Siyonist İsrail ve Türkiye arasında diplomatik ilişkilerin gelişimine paralel olarak kurulan Türkiye-İsrail İş Konseyi, Tel Aviv´de kongre düzenlendi.

Türkiye-İsrail İş Konseyi´nden Tel Aviv´de kongre

Siyonist İsrail Rejimi ile Türkiye arasında diplomatik ilişkilerin gelişimine paralel olarak kurulan Türkiye-İsrail İş Konseyi, geçtiğimiz hafta Tel Aviv´de bir kongre düzenledi.

7 Kasım Perşembe günü düzenlenen kongre, Konsey´in Tel Aviv´deki mekânında gerçekleşti.

Şalom´un aktardığına göre Türkiye ? İsrail ilişkilerinin normalleşme sürecine girmesiyle daha da aktifleşen İş Konseyi, başta bilişim, inovasyon, yüksek teknoloji, medikal ekipmanlar ve tarım/gıda sektörleri olmak üzere, birçok alanda etkinlikler düzenlerken; inşaat, enerji ve finans sektörlerinde işbirliklerini artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor.

Konsey Başkanı Menashe Carmon´un başkanlığında düzenlenen kongrede birçok konuşmacı bir araya geldi. Büyükelçi Eitan Nae, İsrailli Dış Ticaret ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Dan Kataribas, Türkiye´deki Konseyin Türkiye Başkanı Hasan Akçakayalıoğlu, İsrail Ticaret ve Ekonomi Bakanlığı Avrupa Departmanı Müdürü Ami Levin, HYPE Sports Innovation kurucusu Dr. Nir Ben Lavi katılan isimler oldu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER