Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TÜRK İŞ ADAMININ DUBAİ´DE GÖZALTINA ALINMASI PROTESTO EDİLDİ

İş adamı Öztürk´ün fuar için gittiği Dubai´de gözaltına alınması, Birleşik Arap Emirlikleri´nin (BAE) Ankara Büyükelçiliği önünde protesto edildi.

TÜRK İŞ ADAMININ DUBAİ´DE GÖZALTINA ALINMASI PROTESTO EDİLDİ

İş adamı Mehmet Ali Öztürk´ün fuar için gittiği Dubai´de gözaltına alınması, Birleşik Arap Emirlikleri´nin (BAE) Ankara Büyükelçiliği önünde protesto edildi.

Büyükelçilik önünde toplanan Seriyye Vakfı üyeleri, Dubai´de gözaltına alınan ve bir daha haber alınamayan iş adamı ve eski Bayırbucak Türkmen Dağı Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Öztürk´ün gözaltına alınmasını protesto etti.

Grup adına açıklama yapan Seriyye Vakfı Genel Başkanı Servet Turgut, Mehmet Ali Öztürk´ün 17 Şubat´ta Dubai´deki gıda ve içecek fuarına katıldıktan 3 gün sonra eşi ile kaldıkları otelde gözaltına alındığını belirterek, 11 gündür Öztürk´ten haber alınamadığını söyledi.

Turgut, Birleşik Arap Emirlikleri´nin Mehmet Ali Öztürk´ü rehin tuttuğunu ve hangi suçla tutuklandığını izah etmediklerine vurgu yaparak, bu durumun uluslararası hukuka aykırı olduğunu ifade etti.

Öztürk´ün bir an önce serbest bırakılıp Türkiye´ye dönmesini isteyen grup, açıklamanın ardından dağıldı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER