Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TSK, SİVİLLERİN AYRILMASINI BEKLEYİP TERÖR KONVOYUNU YERLE BİR ETTİ

TSK sivilleri vuruyor yalanı bu görüntülerle bir kez daha çöktü. PKK/PYD´ye ait 30-40 araçlık konvoyu vurduğu anlara ilişkin yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Yeni görüntüde; TSK´nın konvoyu vurmadan önce bölgede bulunan sivillerin ayrılmasını beklediği

TSK, SİVİLLERİN AYRILMASINI BEKLEYİP TERÖR KONVOYUNU YERLE BİR ETTİ

Afrin´e terörist ve silah taşıyan PKK/PYD´ye ait 30-40 araçlık konvoy, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından önce İnsansız Hava Araçlarıyla işaretlenmiş daha sonra kara ateş destek vasıtaları ile başarılı bir şekilde vurulmuştu. Genelkurmay Başkanlığı, teröristlere ait konvoyun imha edilmesi ile ilgili görüntülerini kendi hesabından paylaşmış ancak dünyaca ünlü video paylaşım sitesi Youtube, yayınlanan görüntülere erişimi engellemişti. Daha sonra Youtube söz konusu videoyu yeniden erişime açmıştı.

TSK, SİVİLLERİN BÖLGEDEN AYRILMASINI BEKLEDİ

Bugün Genelkurmay Başkanlığı´nın hesabından o anlarla ilgili çarpıcı bir video daha yayınlandı. İHA´lar tarafından kaydedilen görüntülerde konvoy içinde siviller olduğu görülüyor.

Teröristlere mühimmat ve silah taşıyan konvoyun vurulması için sivillerin bölgeden ayrılması bekleniyor. Siviller bölgeden ayrıldıktan sonra da konvoyda yer alan ve içinde silah ve mühimmatların bulunduğu araçlar nokta atışlarıyla vuruluyor.

Yayınlanan görüntüler TSK´nın ?Afrin´de sivilleri vurduğu propagandasını? bir kez daha boşa çıkarıyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER