Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TSK: AFRİN´DE 1439 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Zeytin Dalı Harekatı´nın 25´inci gününde TSK tarafından yapılan açıklamada, harekatın başlangıcından bu yana 1439 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

TSK: AFRİN´DE 1439 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

TSK´nın 20 Ocak´ta Afrin´e yönelik olarak ÖSO unsurları ile birlikte başlattığı Zeytin Dalı Harekatı´nda bugün 25. gün. Afrin Harekatı´na dair son dakika haberler gelmeye devam ediyor. TSK´dan yapılan en son açıklamada, şu ana kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1439 olduğu belirtildi.

TSK´DAN AÇIKLAMA

TSK´dan yapılan açıklamada, "Zeytin Dalı Harekâtı? kapsamında 13 Şubat 2018 tarihinde, Kara ve Hava operasyonları sonucunda 70 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1439 olmuştur." denildi.

TSK dünkü haftalık bilgilendirmesinde operasyonda şu ana kadar 31 askerin şehit düştüğünü 143 askerin de yaralandığını açıkladı.

Afrin´deki 627 hedef imha edildi, 51 nokta terörden arındırıldı. Çatışmalar Şeyh Horoz bölgesinde yoğunlaştı.

ÇNRA´LAR VURUYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu tarafından Suriye´nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesi kırsalına yönelik Zeytin Dalı Harekatı sürüyor. Kilis merkeze yakın bölgede konuşlu bulunan ÇNRA´larla PYD/PKK ve DEAŞ terör örgütüne ait hedef ve mevziler ateş altına alınıyor. Art arda gönderilen roketlerle terör örgütünün yuvaları tam isabetle vuruluyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER