Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TSK: 2777 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

TSK, Zeytin Dalı´nın başlangıcından bu yana PYD, PKK, YPG, YPJ ve IŞİD mensubu toplam 2777 terörsitin öldürüldüğünü duyurdu.

TSK: 2777 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı´nın başlangıcından bu yana 2777 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. TSK´dan dün akşam yapılan açıklamada ise etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2668 olarak açıklanmıştı. Böylece son yapılan açıklamadan bu yana 109 terörist daha etkisiz hale getirilmiş oldu.

Zeytin Dalı Harekatı´nda dün 44. gün geride kaldı. TSK ve ÖSO, ilerlemeyi sürdürüyor. Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı´nın başlangıcından bu yana 2777 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Harekatta dün Şeyh Hadid belde merkezi, beldeye bağlı Soğulcak ve Aranda köyleri, Raco´ya bağlı Hacı Halil ve Halilo köyü, Şeran beldesindeki Bafliun köyü ve dağı terör örgütünden temizlendi. Son ilerlemelerle Cinderesi-Afrin ilçe merkezi arasındaki karayolu bağlantısı da kesilmiş oldu. Uzmanlara göre bu durum Cenderis´in de büyük ölçüde çevrelendiği anlamına geliyor.



Anahtar Kelimeler: 2777 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER