Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Trump´ın damadı Kushner 2 yılda 90 milyon ´denizaşırı´ yatırım aldı

ABD Başkanı Donald Trump´ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner´in kurucusu olduğu ve hala hissesinin bulunduğu emlak şirketinin iki yılda isimleri bilinmeyen denizaşırı (offshore) yabancı yatırımcılardan 90 milyon dolar yatırım aldığı ileri sürüldü. Cem

Trump´ın damadı Kushner 2 yılda 90 milyon ´denizaşırı´ yatırım aldı

Trump´ın Orta Doğu özel temsilcisi olan Kushner´in, Suudi Arabistan yönetiminden Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile yakın ilişkisi ve özellikle Suudi Arabistan´ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti konusunda Veliaht Prens´e yönelik desteği eleştirilere konu olmuştu.

PARA KAYNAKLARI BİLİNMİYOR

Gazetenin görüşüne başvurduğu, Başkan George W. Bush yönetiminde etik konularından sorumlu hukuk müşaviri olarak görev yapan Richard Painter, Cadre´nin yabancı kaynaklar tarafından fonlanmasının rahatsız edici olduğunu belirterek, ?Kushner -ve Trump´la- ilgili sorun sahip oldukları kurumsal varlıklar. Çoğu zaman bunlara kimlerin yatırım yaptığı ve bu yatırımcıların paralarını nereden ödünç aldıklarını kimse bilmiyor.? dedi.

Haberde, Kushner´in, kardeşi Jashua ve eski Goldman Sachs çalışanı arkadaşı Ryan Williams ile birlikte 2014´te kurduğu Cadre´nin yönetiminden, Beyaz Saray´a başdanışman olarak girdikten sonra ayrılarak hisselerini azalttığı, ancak 50 milyon dolara yakın değerindeki yüzde 25 hisseyi hala elinde tuttuğuna dikkat çekildi.

Devamı >>>



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER