Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TRUMP, TEMSİLCİLER MECLİSİNİ KAYBETMEMEYE ÇALIŞIYOR

Cumhuriyetçi kaynakların aktardığı bilgiye göre Amerikan Başkanı Donald Trump, 2018 yarı dönemi yaklaşırken görevi kötüye kullanma soruşturmasına maruz kalmamak için Demokratlar karşısında çabalarını arttırıyor.

TRUMP, TEMSİLCİLER MECLİSİNİ KAYBETMEMEYE ÇALIŞIYOR

Demokrat kanadın Temsilciler Meclisi´nde kazanması halinde ise Demokratların görevi kötüye kullanma suçlamasıyla tartışma başlatacağı ve kongre soruşturmasına varacağı aktarılıyor.

The Hill´e konuşan bir kaynak, ?Bu Beyaz Saray için çok önemli ve gerçekten bütün Beyaz Saray buna çok odaklanmış durumda. Bu bağlamda Ağustos´taki aradan sonra Başkanın çalışmaları hızlandırması bekleniyor? dedi.

KALİFORNİYA´DAN DEMOKRAT MAXINE WATERS: DEMOKRATLAR TRUMP´I YERİNDEN ETMEK İSTİYOR

Kaliforniya Demokratlarından ve Temsilciler Meclisi üyesi Maxine Waters´a göre Demokratların yüzde 70´i Trump´ı görevden almak istiyor. Partinin liberal kanadında ise bu fikrin güçlü bir şekilde desteklendiği aktarılıyor.

Bu tür yorumlara karşı hem Trump hem de Cumhuriyetçi kanattan tepkiler var. Ulussal Cumhuriyetçiler Komitesi (RNC) yakın bir zamanda Temsilciler Meclisi´ni korumanın Senato´yu korumaktan daha önemli olduğunu duyurdu. Trump´ın da RNC´ye bu yönde öncelik verilmesi emrinin olduğu aktarıldı.

RNC politik idarecisi Juston Johnson AP´ye, ?Bir numaralı önceliğimiz Temsilciler Meclisi´ni korumak, burayı kazanmalıyız? dedi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER