Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TRUMP, BRUNSON´U BEYAZ SARAY´DA KABUL EDECEK

ABD Başkanı Donald Trump, "Büyük bir ihtimalle kontroller için Almanya´da duracak. Çok büyük bir ihtimalle cumartesi günü Oval Ofis´te olacak." dedi.

TRUMP, BRUNSON´U BEYAZ SARAY´DA KABUL EDECEK

ABD Başkanı Donald Trump, terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla İzmir´de yargılandığı davada hakkındaki adli kontrol hükümleri kaldırılarak 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verilen ABD´li din adamı Andrew Craig Brunson´ı Beyaz Saray´da kabul edeceğini açıkladı.  

Beyaz Saray´da, İzmir´de görülen davada hükümle birlikte serbest bırakılan Brunson hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Trump, şöyle konuştu:

"İyi bir haberimiz var. Papaz Andrew Brunson, Türkiye´den uçağa bindi. Bildiğim kadarıyla iyi bir durumda. Büyük bir ihtimalle kontroller için Almanya´da duracak. Çok büyük bir ihtimalle cumartesi günü Oval Ofis´te olacak. Bunun bir şeyle ilgisi yok. Herhangi bir anlaşma yapmadık."

İzmir´de, terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla hakkında 35 yıl hapis cezası istenen ve ev hapsinde olan ABD´li din adamı Andrew Craig Brunson´a, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verilmişti. Hükümle birlikte serbest bırakılan Brunson´ın ev hapsi ve yurt dışı yasağı kaldırılmıştı. 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER