Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TRT´ye çıkarılan Öcalan´la ilgili soruya Karamollaoğlu´ndan çok konuşulacak cevap

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hakkında kırmızı bülten çıkartılan Osman Öcalan´a TRT ekranlarında yer verilmesi ile ilgili yöneltilen soruya çok konuşulan kinayeli bir cevap verdi.

TRT´ye çıkarılan Öcalan´la ilgili soruya Karamollaoğlu´ndan çok konuşulacak cevap

Terör örgütü PKK´nın elebaşı Abdullah Öcalan´ın 23 Haziran İstanbul seçimlerine ilişkin çağrıda bulunması sonrası TRT Kurdi, Öcalan´ın kardeşi Osman Öcalan´ı ekrana çıkardı. Kırmızı bültenle aranan Öcalan, TRT Kurdî´de yaptığı açıklamada abisi Öcalan´ın İstanbul seçimi çağrısını yinelemişti. Seçim sürecinde 3 partinin adaylarını ekrana çıkaran TRT, Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar´ı başvurusuna rağmen ekranda yer vermemişti.

ÇELİK: ÖCALAN´IN BAŞVURUSU KABUL GÖRDÜ

AKP Sözcüsü Ömer Çelik MYK sonrası açıklamalarda bulundu. Osman Öcalan´ın TRT´ye röportaj vermesiyle ilgili sorulan soruya ilişkin Ömer Çelik, "Bahsettiğiniz kişi başvurmuş, başvurusu kabul görmüş. Burada bu başvuru kanuni mekanizmalarla gerçekleşmiştir. Sanki seçime yönelik olarak biz bunu organize etmişiz gibi... TRT Kürdi kirli ilişkilerin ortaya çıkmasına imkan verdi." ifadelerini kullandı. 

 

ERDOĞAN: DOĞRUSU BEN ÖCALAN´IN KIRMIZI BÜLTENLE ARANDIĞINI BİLMİYORDUM

Japonya ziyareti öncesi açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK elebaşı Abdullah Öcalan´ın kardeşi Osman Öcalan´ın TRT´ye çıkmasına ilişkin bir soruya, "Doğrusu ben Osman Öcalan´ın kırmızı bültenle arandığını bilmiyorum. Ancak TRT Kürdi´ye müracaat yapmışsa bunu da TRT´deki arkadaşlarım bilirler. Bu konuda arkadaşlarıma güveniyorum. TRT Kürdi´yi kurarken kimse bize ´Niye kurdunuz´ demedi. TRT Kürdi´deki arkadaşlarımız hassasiyetleri göz önünde bulundurarak adımları atarlar ve buna göre de adımlarını atmışlardır." dedi. 

KARAMOLLAOĞLU: KENDİLERİ YAPINCA HAKLI OLUYORLAR

Haftalık basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan´ın İBB seçimlerine sayılı günler kala ortaya çıkartılan mektubu hakkındaki soruya, ?Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde aday olan ve hukuki olarak bir sorun olmayan kişinin eşitlik ilkesi gereği seçim sürecini sağlıkla yürütebilmesi için içerde tutulmaması gerektiğini söylediğim zaman fırtına kopmuştu. Ancak onlar böyle şeyler yaptığı zaman haklı oluyorlar.? cevabını verdi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER