Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Trabzonspor: 2 - Fenerbahçe: 1

Trabzonspor, Fenerbahçe´yi 2-1´lik skorla geçti. Bordo mavililere 3 puanı getiren golleri 50´nci dakikada Novak ve 75´inci dakikada Sosa attı. Fenerbahçe´nin tek golünü ise 82´nci dakikada Frey kaydetti. Bu skorla Trabzonspor, 2010-2011 sezonunun 2´nci ha

Trabzonspor: 2 - Fenerbahçe: 1

Spor Toto Süper Lig´in 13´üncü haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe´yi konuk etti.

Trabzonspor, 24´üncü dakika penaltı kazandı. Yusuf Yazıcı´nın kullandığı serbest vuruşta topa, barajda bulunan Islam Slimani elle müdahale edince hakem Halil Umut Meler, penaltı noktasını işaret etti. Slimani de sarı kart gördü. Hugo Rodallega´nın 26´ncı dakika kullandığı penaltı vuruşunu kaleci Harun Tekin kurtardı.

İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

50´nci dakikada Yusuf Yazıcı´nın pası ile sağ kanatta buluşan Joao Pereira, ortasını arka direkte bulunan Filip Novak´a yapıyor. Novak´ın kafa vuruşunda top ağlara gitti ve Trabzonspor öne geçti.

Trabzonspor 75´inci dakikada farkı 2´ye çıkardı. Abdülkadir Ömür´ün pası ile sol çaprazda topla buluşan Jose Sosa´nın ceza sahasının dışından yaptığı vuruş ağlarla buluştu.

Fenerbahçe´nin tek golü ise 82´nci dakikada Frey´den geldi. Andre Ayew´in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Barış Alıcı, topu Michael Frey´e gönderdi. Frey´in şutunda top, kaleci Uğurcan Çakır´ın sağından ağlara gitti.

Bu sonuçla Trabzonspor 19 puana yükselirken Fenerbahçe, 13 puanda kaldı.

Fenerbahçe´yi son olarak 2010-2011 sezonunun 2´nci haftasında mağlup eden Trabzonspor, 18 maç sonra Sarı lacivertli ekibi yendi.

Teknik direktör Cocu´nun görevine sonra verilmesinin ardından Fenerbahçe´nin başına geçen Koeman ise 4´üncü maçında ilk mağlubiyetini yaşadı. 



Anahtar Kelimeler: Trabzonspor Fenerbahçe

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER