Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Tosuncuk’un yeni marifeti ifşa oldu: Savcıyla ferrarili anlaşma

Çiftlik Bank üzerinden on binlerce insanı dolandıran Mehmet Aydın'ın savcı ile denetimli serbestlik anlaşması yaptığı ifşa oldu. Tosuncuk lakaplı Aydın, anlaşma gereği villası ve Ferrarisi ucuza gitti.

Tosuncuk’un yeni marifeti ifşa oldu: Savcıyla ferrarili anlaşma

Kurduğu Çiftlik Bank sistemiyle on binlerce kişiyi dolandıran “Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın’ın yeni marifeti ifşa oldu. Dolandırdığı paralarla gününü gün eden Aydın, Brezilya’da bir anda kendi isteğiyle teslim olup Türkiye’ye getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkeme tarafından tutuklanan Mehmet Aydın’ın uzun süre saklandığı Uruguay’da savcı ile denetimli serbestlik anlaşması yaptığı ortaya çıktı. Anlaşma gereği Aydın’ın Ferrarisi ve villası yok pahasına elinden uçup gitti.

Hürriyet'in haberine göre, Mehmet Aydın, bir süre saklandığı Uruguay’da savcı ile vardığı anlaşma gereği lüks arabalarını ve villasını ucuza kaptırdı.

Tosuncuk'un Uruguaylı savcı ile vardığı denetimli serbestlik anlaşması gereği, ödenecek kefaret parasının Mehmet Aydın’ın mallarının satışından elde edilecek gelirle karşılanması planlandı.

Lüks villa açık artırmayla satıldı

Uruguay basınına göre, Mehmet Aydın’ın 1.5 milyon dolar değerindeki lüks villası bu anlaşma kapsamında 27 Mayıs’ta Montevideo’daki bir açık arttırmada satışa çıktı.

Dört yatak odası, oyun odası, ısıtmalı havuz, sauna, jakuzi, şarap mahzeni ve özel iskelesi bulunan villa, 290 bin dolarlık açılış fiyatıyla satışa sunuldu.

Mehmet Aydın'ın ferrasi ve villası açık artırmayla satıldı

Teklif veren tek kişi, 291 bin dolarla yeni sahibi oldu. Satıştan en az 600 bin dolar kazanç bekleyen yetkililer hayal kırıklığına uğradı.

Mehmet Aydın bu ülkede villa dışında yarım milyon dolarlık bir Ferrari 458 Spider ve bir yat sahibiydi.

Ferrari de mart ayında yapılan açık artırmada 271 bin dolara alıcı buldu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER