Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TOHUM YEŞERDİ DAHA DA YEŞERECEK

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, yerel seçimlerin startını verdi

TOHUM YEŞERDİ DAHA DA YEŞERECEK

GİK toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yerel seçim startını vererek, ?Seçimlerde en iyi neticeyi alacağız. Geçen seçimlerde biz bir tohum attık. Bu tohum da yeşerdi ve yeşermeye devam edecek. Son gelişmeler, bizim ne kadar haklı olduğumuzu kamuoyunda tescil etti. Bu çok önemlidir. Şimdi birçok insan oy vermediyse bile ?sizleri destekliyoruz´ diyor? ifadelerini kullandı.

?EN İYİ NETİCEYİ ALACAĞIZ?

?Seçimlerde en iyi neticeyi alacağız? diye vurgulayan Karamollaoğlu, partisinin yerel seçimler öncesi yol haritası hakkında da bilgi vererek, ?Bizim hedefimiz bir arkadaşımızı belediye başkanı yapmak değil, amacımız seçimi kazanmak olacak. Biz mutlaka eksiksiz bir şekilde, belediye meclis üyeleri için de adaylarımızı göstereceğiz? değerlendirmesinde bulundu.

 

Saadet Partisi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı´nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Partisinin Balgat Eğitim Merkezi´nde geniş katılımla gerçekleşen toplantıda konuşan Karamollaoğlu, Mart 2019´da yapılacak yerel seçimler başta olmak üzere güncel konular hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ

Toplantının basına açık bölümünde konuşan Karamollaoğlu,  ?Yerel seçimlere hazırlık icabeti dolayısıyla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Arkadaşlarımızla istişareler yapıyoruz. Sizler de sorumlu olduğunuz bölgelerde raporlarınızı hazırladınız. Biz de başkanlık divanı olarak birtakım çalışmalar yaptık. Bundan sonra kolları sıvayıp çalışmalarımıza başlayacağız. Fakat fiilen birtakım adımların atılması lazım. Bu konuda illerde bir seçim karargâhının kurulması olacak. Bunun arkasından aday belirleme komisyonunu hem illerde hem de ilçelerde kurmamız lazım. Çünkü 81 ilde, 950 ilçede bin 500´ün üzerinde belediye başkanı belirleyeceğiz? ifadelerini kullandı.

 

EN İYİ NETİCEYİ ALACAĞIZ

?Seçimlerde en iyi neticeyi alacağız? diye vurgulayan Karamollaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Geçen seçimlerde biz bir tohum attık. Bu tohum da yeşerdi ve yeşermeye devam edecek. Son gelişmeler bizim ne kadar haklı olduğumuzu kamuoyunda tescil etti. Bu çok önemlidir. Şimdi birçok insan oy vermediyse bile ?sizleri destekliyoruz´ diyor. Biz de bunları oya çevirmek için uğraşacağız. Bunları tahlil edip daha iyi neticelere ulaşacağız.?

AMACIMIZ SEÇİMİ KAZANMAK

Karamollaoğlu, partisinin yerel seçimler öncesi yol haritası hakkında da bilgi vererek, ?Bizim hedefimiz bir arkadaşımızı belediye başkanı yapmak değil, amacımız seçimi kazanmak olacak. Biz mutlaka eksiksiz bir şekilde, belediye meclis üyeleri için de adaylarımızı göstereceğiz. Yine belediye meclis üyelerinde mutlaka milleti tatmin edecek adaylara ihtiyacımız var. Belediye ve il genel meclislerinde mutlaka hanım kardeşlerimizden adaylar olacak. Biz nüfusun yarısına ?burnunu bu işe karıştırma´ dersek istediğimiz sonucu alamayız. Bunun için bu adaylarımızın belirlenmesinde böyle bir gayretimiz olacaktır. Seçimlerde başarılı bir çalışma yürüteceğimize inanıyoruz? değerlendirmesinde bulundu.

81 İLDE, 950 İLÇEDE BİN 500´ÜN ÜZERİNDE BELEDİYE BAŞKANI BELİRLEYECEĞİZ

Toplantıda konuşan Karamollaoğlu,  ?Fiilen birtakım adımların atılması lazım. Bu kapsamda illerde seçim karargâhlarının kurulması gündemimizde olacak. Çünkü 81 ilde, 950 ilçede bin 500´ün üzerinde belediye başkanı belirleyeceğiz? ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: TOHUM YEŞERDİ DAHA YEŞERECEK

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER