Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TEZCAN: İNCE PARTİ İLE DEĞİL ERDOĞAN İLE YARIŞTI

CHP Parti Sözcüsü Tezcan gündeme dair açıklamalarda bulundu. Tezcan, "Genel başkan genel merkez açısından bir kurultay çağrısı yok. Sayın Muharrem İnce parti ile yarışmadı Sayın Erdoğan ile yarıştı´´ dedi.

TEZCAN: İNCE PARTİ İLE DEĞİL ERDOĞAN İLE YARIŞTI

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan kurultay tartşmalarının yaşandığı günlerde merak edilen sorulara cevap verdi.

NTV canlı yayınına konuk olan CHP Sözcüsü´nün açıklamaları şöyle:

Tartışma belki bir kaç gün daha sürer ama daha sonra biter. Genel başkan genel merkez açısından bir kurultay çağrısı yok. Genel başkanın gündeminde kurultay çağrısı yok Parti Meclisi´nde de böyle ağırlıklı irade yok. Sayın Muharrem İnce parti ile yarışmadı Sayın Erdoğan ile yarıştı. Muharrem İnce´nin 81 milyonunu Cumhurbaşkanı olması parti rozetini çıkarması sadece İnce´nin projesi değil CHP´nin de projesi. Başarı da başarısızlık da ortaktır. 15 milletvekilinin gönderilmesi Millet İttifakı´nın oluşturulması Muharrem İnce´nin aday gösterilmesi bunlar doğru adımlardı. Bir dahaki kurultayda bir başka aday çıkabilir. Ama şu anda yapılacak şey genel başkan nasıl bütün kadroları niteliklerine göre değerlendirdiyse bundan sonraki süreçte de böyle yürümektir.

Özel bir gerginlik yok. Bir kesim ´Biz daha iyi yöneteceğiz´ diyor. Bu iddiaların tahammül edilmez gerginlik olarak görmek mümkün değil. İmza toplanırsa kurultay toplanır, imza toplanmazsa seçim hazırlıkları sürer.

Son Dakika - Ayrıntılar Hazırlanıyor... 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER