Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Terörist devlet İsrail Gazze´yi vurdu!

Reuters İşgalci devletİsrail´in Gazze´deki Hamas hedeflerini vurmaya başladığını duyurdu.

Terörist devlet İsrail Gazze´yi vurdu!

Terörist İsrail güçleri abluka altındaki Gazze Şeridi´nden atılan bir roketin bu sabah Tel Aviv´in kuzeyindeki bölgede bir eve düşmesinin ardından Hamas´a ait hedefleri vurmaya başladı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, "Gazze Şeridi´ndeki Hamas´a ait hedefleri vurmaya başladık." ifadesi kullanıldı, daha fazla ayrıntıya yer verilmedi.

Öte yandan bölgedeki görgü tanıkları, İsrail savaş uçağının Gazze´nin kuzeyinde Hamas´ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları´na ait bir noktayı vurduğunu aktardı. Bölgede patlama sesleri duyulurken, Gazze´de gergin bekleyiş devam ediyor.

Gazze´den atılan bir roket, bu sabah Tel Aviv´in kuzeyindeki Şaron bölgesinde bir eve düşmüş, evde bulunan 7 kişi yaralanmıştı. Bunun üzerine İsrail ordusu bölgedeki birliklere takviye yaparken, Gazze´ye açılan Kerm Ebu Salim ve Beyt Hanun (Erez) sınır kapıları kapatılmıştı.

İsrail makamları kısa süre önce, sınıra yakın bölgelerde yaşayan Yahudi yerleşimcilerden, İsrail ordusunun saldırılarına cevaben Gazze´den yapılması "muhtemel" roket atışlarına karşı yakınlardaki sığınaklara gitmek üzere hazırlıklı olmalarını istemişti. Artan gerginlik nedeniyle, İsrail´in güneyindeki tren seferleri iptal edilmiş, sığınaklar açılmıştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER