Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Terörist ağzı

Bir türlü vazgeçilemeyen ?stratejik müttefik? yine Türkiye´ye saldırdı!

Terörist ağzı

ABD Başkanı Donald Trump, ?Eğer Türkiye, Kürtleri (PKK/YPG´yi kastediyor) vurursa, ekonomik yönden mahvederiz. 20 millik güvenli bölge oluşturulmalı? dedi. ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ise Trump´ın Türkiye´ye yönelik ifadeleriyle ?yaptırımları? kastetmiş olabileceğini ancak bunun Trump´ın kendisine sorulması gerektiğini söyledi.

Türkiye sınırındaki terör örgütlerine aleni bir şekilde binlerce TIR silah yardımı yapan ve her fırsatta teröre desteğini açıklayan ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Suriye´den çekilme sürecinin başladığını vurgulayarak, ?Eğer Türkiye Kürtleri vurursa, (YPG´yi kastediyor) Türkiye´yi ekonomik yönden mahvederiz? dedi. İç siyasette hükümetin kısmen kapanmasıyla tıkanan Başkan Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile küstah bir şekilde Türkiye´yi ?ekonomik olarak bitiririz? açıklamasına bulundu.

 

20 MİLLİK GÜVENLİ BÖLGE OLUŞTURULMALI

Trump, yaptığı açıklamada Suriye´den çekilme sürecinin başladığını vurgulayarak, ?Eğer Türkiye Kürtleri vurursa, Türkiye´yi ekonomik yönden mahvederiz, 20 millik güvenli bölge oluşturulmalı. Öte yandan, Kürtlerin Türkiye´yi provoke etmesini de istemiyorum? dedi. Trump, ?ABD askerinin Suriye´den gecikmiş çekilmeye başladığını, DAEŞ unsurlarını sert bir şekilde vuruyoruz. Bölgeye tekrardan geriye dönmeleri halinde ve toparlanırlarsa, yakındaki üslerimizden yeniden vuracağız. ABD´nin uzun vadeli Suriye´deki DAEŞ´i yok etme politikasından en çok yararlanan Rusya, İran ve Suriye oldu. Askerlerimizi eve getirmenin zamanı geldi? ifadelerini kullandı.


Terör hamisi Trump, attığı tweetlerle Türkiye´yi terörist bir ağızla tehdit etti. 

?TRUMP´IN AÇIKLAMALARI KENDİSİNE SORULMALI? 

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Başkan Donald Trump´ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye´ye yönelik ifadeleriyle ?yaptırımları? kastetmiş olabileceğini ancak bunu Başkanın kendisine sorulması gerektiğini söyledi. 

?STRATEJİK ORTAKLI YÜKÜMLÜLÜKLERİNİ YERİNE GETİRMESİNİ BEKLİYORUZ? 

Trump´ın Twitter paylaşımı hakkında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbirahim Kalın açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ?Sayın Donald Trump, teröristler ortağınız ve müttefikiniz olamaz. Türkiye ABD´den stratejik ortaklık yükümlülüklerini yerine getirmesini ve bunun terör propagandası ile gölgelenmemesini bekliyor? dedi.

KARDEŞLİĞE FİTNE TOHUMU EKMEK İSTENİYOR

İslam coğrafyasındaki tüm işgal ve iç savaşların baş aktörü olan ABD´nin Başkanı Trump´ın ?Türkiye Kürtleri vurursa?? gibi bir ifadeyi kullanması, bölgemizdeki kardeşliğe ekilmek istenen ırkçı bir fitne tohumunun da bir göstergesi.

KALIN´DA TRUMP AÇIKLAMASI

Trump´ın Twitter paylaşımı hakkında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ?Sayın Donald Trump, teröristler ortağınız ve müttefikiniz olamaz. Türkiye ABD´den stratejik ortaklık yükümlülüklerini yerine getirmesini ve bunun terör propagandası ile gölgelenmemesini bekliyor? dedi.



Anahtar Kelimeler: Terörist ağzı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER