Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TERÖR ÖRGÜTÜ PYD/PKK´NIN KATLETTİĞİ HAYATLAR

PYD/PKK´nın 21 Ocak´tan bu yana Hatay ve Kilis´e düzenlediği roketli ve havanlı terör saldırıları, 2´si Suriyeli 7 sivili hayattan kopardı.

TERÖR ÖRGÜTÜ PYD/PKK´NIN KATLETTİĞİ HAYATLAR

Terör örgütü PYD/PKK´nın 21 Ocak´tan bu yana Hatay ve Kilis´te sivil yerleşim yerlerine roket ve havanla düzenlediği terör saldırılarında 2´si Suriyeli 7 sivil hayatını kaybetti, 113 kişi yaralandı. 

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye´nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ´a yönelik 20 Ocak´ta Özgür Suriye Ordusu ile başlatılan Zeytin Dalı Harekatı başarıyla sürerken, Afrin´i işgal eden terör örgütü PYD/PKK´lıların Türkiye´de sivillere yönelik düzenlediği roket, havan mermisi ve füze saldırıları da devam ediyor.

Teröristler işgal ettikleri Afrin bölgesinden Hatay´daki sivil alanlara 60, Kilis´deki yerleşim yerlerine ise 34 roket ve havan ile terör saldırısı gerçekleştirdi. Saldırılarda 2´si Suriyeli 7 sivil hayatını kaybederken, aralarında çocukların da bulunduğu 113 kişi yaralandı.

Zeytin Dalı Harekatının 2. gününde PYD/PKK tarafından Reyhanlı ilçesine gerçekleştirilen 11 ayrı roketli saldırısında 51 yaşındaki Suriyeli sığınmacı Nadir El Fares, yaralandı ve tedavisi için kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.

Suriye´deki iç savaştan kaçarak Türkiye´ye sığınan El Fares, Reyhanlı´da PYD/PKK terörünün kurbanı oldu.

Hain saldırı, TEDAŞ işçisini hayattan kopardı

PYD/PKK mensuplarının, 22 Ocak´ta Hatay´ın Kırıkhan ilçesine yaptığı havan saldırısı da evli ve iki çocuk babası TEDAŞ işçisi Şahin Elitaş´ı yaşamdan kopardı. Trafo tamir etmek için bölgede bulunduğu belirtilen Elitaş, terör örgütünün Afrin´den ateşlediği havan mermisi ile katledildi.

Terörün Kırıkhan´da hayattan kopardığı Elitaş´tan geriye bir gözü yaşlı eş ve 2 yetim çocuk kaldı.

Terör örgütü PYD/PKK üyelerince Reyhanlı ilçesi Gültepe Mahallesi´ne gerçekleştirilen roket saldırısına evinde yakalanan 17 yaşındaki Fatma Avlar da hayatını kaybetti.

Terörün acımasız yüzünü gösteren PKK/PYD mensupları hayatının baharında olan ve öğretmenlik hayalleri kuran Fatma´yı hayattan kopardı.

Reyhanlı ilçesine teröristlerin gerçekleştirdiği bir diğer roket saldırısında da 7 çocuk babası 68 yaşındaki Ahmet Şanverdi yaşamını yitirdi.

Saldırıda Şanverdi´nin ekmek teknesi bakkal dükkanı da zarar görerek kullanılamaz hale geldi.

Reyhanlı´ya yapılan bir diğer terör saldırısında da 8 çocuk babası 68 yaşındaki Rıfat Sinirli, hayatını kaybetti. Emekli olan Sinirli´nin saldırı esnasında yoldan geçmekte olduğu öğrenildi.

Teröristler kutsal mekanı da hedef aldı

Suriye´nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK mensuplarının Kilis´te Çalık Camisi´ne gerçekleştirdiği roketli saldırıda biri Suriyeli 2 kişi yaşamını yitirdi.

Teröristlerin saldırısı sonrası roketin isabet ettiği camide hayatını kaybeden iki kişiden 72 yaşındaki terzi Muzaffer Aydemir´in saldırıdan bir gün önce iş yerini ziyaret eden vali ve belediye başkanına, "Ben bu yaşımda askere gitmek istiyorum, şehit olmak istiyorum." dediği ortaya çıktı.

Kilis´te 2015´te Ahilik Haftası etkinlikleri sırasında "yılın ahisi" seçilen Aydemir´in, saldırıdan bir gün önce iş yerinde esnaf ziyareti kapsamında Vali Mehmet Tekinarslan ve Belediye Başkanı Hasan Kara´yı misafir ettiği anda çekilen videoda ziyaret esnasındaki konuşmalar yer alıyor.

Afrin´deki terör örgütü PYD/PKK´nın roketli saldırısı sırasında camide ibadet ettiği sırada yaşamını yitiren Suriye uyruklu 27 yaşındaki Tarık Tabbak´ın bir süre önce motosiklet kazasında ayağının kırıldığı, son haftalarda yalnızca namaz vakitlerinde camiye gidip gelmek için evden çıkabildiği öğrenildi.

Suriye´deki iç savaştan kaçarak Kilis´e gelen Tarık Tabbak, PKK/PYD terör örgütünün sivillere yönelik saldırısında katlettiği kurbanlar arasına girdi.

Tabbak´ın yetim kalan 2 çocuğu ile hamile eşi, terör örgütünün mağduru oldu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER