Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

PKK/PYD, Esed rejimi ile işbirliği yaptığını itiraf etti

Terör örgütü PKK/PYD´nin sözde üst düzey yöneticisi Rıza Altun, eli kanlı Esed rejimi ile Suriye´de işbirliği içerisinde olduklarını itiraf etti.

PKK/PYD, Esed rejimi ile işbirliği yaptığını itiraf etti
Terör örgütü PKK/PYD´nin sözde üst düzey yöneticilerinden Rıza Altun, Okaz gazetesine verdiği röportajda ABD ve Esed rejimi ile olan işbirliklerini itiraf etti.
 
Suriye´de Esed rejimi ile birlikte çalıştıklarını itiraf eden terörist Altun, ABD ile de bir çok noktada ortak hareket ettiklerini ancak ABD´ye kesinlikle güvenmediklerini belirtti.
 
İran´da terör örgütü PKK/PYD´nin neden sessiz kaldığı sorusunu cevaplayan sözde yönetici, "İran´da neler olup bittiğini yakından takip ediyoruz. Şuan için sessiz olabiliriz ancak bu fırtına öncesi sessizlik gibi" dedi.
 
Rojava´da olduğu gibi Kerkük ve Musul´a neden müdahele edilmediğine ise, terörist başı Öcalan´ın uzun yıllar Suriye´de kaldığını ve Rojava bölgesinde ciddi ilişkiler kurduğunu ancak Kerkük ve Musul için bunların geçerli olmadığını söyledi. Kerkük ve Musul´da Türkmen ve Arapların çoğunlukta olduğunu bu yüzden örgütlerin sahada tutunamayacağını itiraf etti.


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER