Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Temel Karamollaoğlu: 6284'te değişmesi gereken noktalar var; aile bir erkek, bir kadın ve çocuklardan meydana gelir

Millet İttifakı’nın ortağı Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6284 sayılı “kadına yönelik şiddetle mücadele” yasasında değiştirilmesi gereken noktalar olduğunu söyledi.

Temel Karamollaoğlu: 6284

Millet İttifakı’nın ortağı Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6284 sayılı “kadına yönelik şiddetle mücadele” yasasında değiştirilmesi gereken noktalar olduğunu söyledi.

Saadet Partisi’nden 6284 yasanın değişmesine ilişkin bir açıklama daha geldi. Gazetecilerin sorusu üzerine konuşan Karamollaoğlu, 6284 sayılı yasayı kastederek “Değiştirilmesi gereken noktalar olur.” dedi. Saadet Partisi’nden daha önce de çok sayıda benzer açıklama yapılmıştı.

Temel Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Kadına şiddetin önlenmesi devlet için bir vecibe. Ama bugüne kadar alınan tedbirler bunu sağlamadı. Gerekirse daha yaptırım gücü fazla olacak tedbirlerin alınmasına ihtiyaç var… Gerekirse böyle durumlarda idam cezası bile getirilebilmeli. (6284 sayılı yasa) Değiştirilmesi gereken noktalar olur. Biz kanunları batıdan olduğu gibi alıp parlamentodan geçirmemeliyiz. Her madde ayrıca görüşülmeli, tartışılmalı. Büyük bir kesimin ihtiyaç duyduğu husus ailenin korunması. Aile bir erkek bir kadın ve çocuklardan meydana gelir. 2 kadın, 2 erkek aile mefhumunun karşılığı değildir. Adına ne derseniz deyin bunu aile diye kabul etmem. Toplum giderek zaafa uğramaya başladı. Nüfus artışları da azalmaya başladı. Yani tek ebeveynli aileler var. Bu çocuklar sağlıklı yetişmiyor. Toplumun geleceğini düşünüyorsak o zaman toplumun geleceğini teminat altına alacak hükümleri de mutlaka düşünmek mecburiyetindeyiz.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER