Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TEMEL KARAMOLLAOĞU: RUH ÇAĞIRMAKLA ´94 RUHU GELMEZ!

Saadet lideri Karamollaoğlu, partisinin ilçe başkanları toplantısında AKP´nin ?94 yılı ruhu? söylemini değerlendirdi...

TEMEL KARAMOLLAOĞU: RUH ÇAĞIRMAKLA ´94 RUHU GELMEZ!

AKP´nin ?Yerel yönetimlerde ´94 ruhuna döneceğiz!´ sözlerini hatırlatan Karamollaoğlu,  ?Siz istediğiniz kadar uğraşın, istediğiniz kadar çaba gösterin ´94 ruhuna bu zihniyetle dönemezsiniz. ´94 ruhu ?ruh çağırır´ gibi gelmez ki içinizde olması lazım. Ama siz 16-17 yıl önce ruhu bıraktınız. Çünkü ´94 ruhu demek: Yolsuzluğun olmadığı, israfın olmadığı, rantın olmadığı, ahlakın hâkim olduğu belediyeler demek? dedi.

ANKARA BÜROSU

 Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin İlçe Başkanları  Toplantısı´nda Türkiye gündemiyle ilgili önemli  açıklamalarda bulundu.

LİYAKAT KRİZİ VAR!

Türkiye´de liyakat krizi olduğunu söyleyen Karamollaoğlu şöyle devam etti: ?Liyakat sahibi insanlar işbaşına getirilmiyor. En önemlisi de ülkede bir adalet sorunu ve krizi var. Ne yazık ki adalet, kamil manada uygulanmıyor. Kimse Fatih Sultan Mehmet´i ya da Yavuz Sultan Selim´i kadının önünde diz çöktü diye küçümsemez, tam tersi över. Çünkü adaletin önünde hükümdar da olsa eşitti. Ama bu arkadaşlar ne yazık ki bunu ayarlamakta sıkıntı çekiyorlar.?

 

 

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin İlçe Başkanları Toplantısı´nda Türkiye gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. AKP´nin ?Yerel yönetimlerde 94 ruhuna döneceğiz!´ sözlerini hatırlatan Karamollaoğlu,  ?Siz istediğiniz kadar uğraşın istediğiniz kadar çaba gösterin 94 ruhuna bu zihniyetle dönemezsiniz. 94 ruhu ?ruh çağırır´ gibi gelmez ki içinizde olması lazım. Ama siz 16-17 yıl önce ruhu bıraktınız. Çünkü 94 ruhu demek: Yolsuzluğun olmadığı, israfın olmadığı, rantın olmadığı, ahlakın hâkim olduğu belediyeler demek? dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin ?Seçime Hazırlık 2019 İlçe Başkanları Toplantısı´nda konuştu.  Geçen Hafta 1´inci Grup İlçe Başkanları Toplantısı´nı Point Otel´de gerçekleştiren Saadet Partisi, İlçe Başkanları Toplantısı´nın 2´nci Grubu´nu da Meyra Place Otel´de gerçekleştirdi.  Toplantıda ilçe başkanlarına hitap eden Karamollaoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesi teşkilatlara önemli tavsiyelerde bulunarak,  belediyeciliğin püf noktaları ile ilgili önemli detaylara dikkat çekti.

 

 

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ DESTANSI BİR HAL ALDI!

Yakın tarihte Milli Görüş belediyeciliğinin destansı bir hal aldığını hatırlatan Karamollaoğlu, ?Çünkü tarih göstermiştir ki Milli Görüş iktidarının öncülüğünü Milli Görüş belediyeciliği sağlamıştır. Bundan dolayıdır ki burada bugün gerçekleştirdiğimiz toplantı Saadet Partisi´nin, Milli Görüş´ün yerel yönetimlerde söz sahibi olması için ehemmiyet arz etmektedir. Anlayışın değişmesi için çok önemlidir. Biz inşallah bu seçimlerde ciddi bir değişikliğin sağlanmasını temin edeceğiz. Böylece Türkiye´de yeni bir dönemin işaretini, sinyalini vereceğiz. Bakınız coğrafyamızın ve ülkemizin içinde bulunduğu durum ortadadır. Bu kötü gidişata dur diyecek olan kadrolar, insanlar sizlersiniz? dedi.

TÜRKİYE´DE LİYAKAT KRİZİ VAR!

Türkiye´de bir liyakat krizi olduğunu söyleyen Karamollaoğlu şöyle devam etti: ?Liyakat sahibi insanlar işbaşına getirilmiyor. En önemlisi de ülkede bir adalet sorunu ve krizi var. Ne yazık ki adalet, kamil manada uygulanmıyor. Kimse Fatih Sultan Mehmet´i ya da Yavuz Sultan Selim´i kadının önünde diz çöktü diye küçümsemez, tam tersi över. Çünkü adaletin önünde hükümdar da olsa eşitti. Ama bu arkadaşlar ne yazık ki bunu ayarlamakta sıkıntı çekiyorlar.?

KRİZ KÜLLİYEDE HİSSEDİLMİYOR OLABİLİR AMA MİLLET KAN AĞLIYOR!

İçinde bulunduğumuz durumun ülkemiz için endişe verici bir hal aldığını ifade eden Karamollaoğlu, ?Kriz sarayda hissedilmiyor olabilir lakin millet kan ağlıyor. Çok net söylüyorum, bu ülke Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik krizlerinden biriyle karşı karşıyadır. Türkiye yanıyor? Ülkemiz hızla uçuruma doğru gidiyor. Esnaf kan ağlıyor, üretici kan ağlıyor, çiftçi kan ağlıyor, işçi kan ağlıyor. Ayrıca keşke kriz sadece ekonomide olsa. Türkiye´de yönetim krizi var, Türkiye´de liyakat krizi var, en önemlisi de Türkiye´de adalet krizi var? diye konuştu.

SİZ İSTEDİĞİNİZ KADAR UĞRAŞIN İSTEDİĞİNİZ KADAR ÇABA GÖSTERİN

AKP´nin ?Yerel yönetimlerde 94 ruhuna döneceğiz!´ sözlerini de hatırlatan Karamollaoğlu şunları kaydetti: ?Siz istediğiniz kadar uğraşın istediğiniz kadar çaba gösterin, 94 ruhuna bu zihniyetle dönemezsiniz. 94 ruhu ?ruh çağırır´ gibi gelmez ki içinizde olması lazım. Ama siz 16-17 yıl önce ruhu bıraktınız. Çünkü 94 ruhu demek: Yolsuzluğun olmadığı belediyeler demek, İsrafın olmadığı belediyeler demek, Rantın olmadığı belediyeler demek, Şehirlere ihanet edilmeyen belediyeler demek, Ahlakın hâkim olduğu belediyeler demek. Bugün bu kadim değerlere sahip olmayan bir zihniyetin 94 ruhuna dönmesi mümkün değildir. 94 Ruhu ancak Saadet Partisi´nin yerel yönetimleri ele alması ile mümkün olabilir.?

 

 

TÜRKİYE´NİN TAMAMINDA KONKORDATO İLAN ETMEDEN YAPAMAZSINIZ

?Siz Türkiye´nin tamamında konkordato ilan etmezseniz siz bu işin altından kalkamazsınız? diyen Karamollaoğlu, ?Ülkenin durumu hiç iyi değil. Borçla ülke kalkınmaz. Bunlar yıllarca IMF´ye borcu sıfırlamakla övündüler, ancak şimdi IMF´nin kapısına bile gidemiyorlar. Gitmiyorlar değil, gidemiyorlar. Başka bir şirket üzerinden dolaylı olarak IMF´nin politikalarını uygulamak için. Önce bunu açıkladılar bin pişman oldular. Sonra kapattılar. Bu arkadaşlar 16 yıldır IMF´nin politikalarını uyguluyor zaten. Bunları uygulayarak iflah olamazsınız. Türkiye´yi bu arkadaşlar yönetemiyorlar. Benimsedikleri politikalar itibarıyla yönetemiyorlar. Bu sebepledir ki iktidara her geçen gün güven azalıyor. Hem içerde hem de dışarıda? diye konuştu.

YILMAK YOK, BIKMAK YOK, YORULMAK YOK

Karamollaoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: ?Yılmak yok, bıkmak yok, yorulmak yok. 155 gün içinde her kapıya gideceğiz. Her eli tutacağız. Her yüreğe dokunacağız.  Kızmayacağız, kırmayacağız. Kınayanların kınamasından korkmayacağız. Hakk´ı söylemeye devam edeceğiz.  İnşallah 1 Nisan sabahı yeni bir güne, yeni bir döneme, yeni bir Türkiye´ye uyanacağız.  Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.?

TOHUM ATTIK; TOHUMLAR YEŞERDİ

Saadet Partisi´nin yerel seçimlerde bir patlama yapacağını kaydeden Karamollaoğlu, ?Bu seçimler Saadet Partisi´nin patlama seçimi olacak. Çünkü geçen seçimlerde biz bir tohum attık. Şimdi görüyoruz ki bu seçimde bu tohumlar yeşeriyor. Geçen seçimlerde herkesin gönlü bizimleydi ancak oylarını vermediler. Ama şimdi gelinen noktada hem gönülleri hem de oyları bizimle olacak. Çarşıda, pazarda, sokakta bu çok ciddi hissediliyor? dedi

RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEMNUN!

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ?İstanbul´a ihanet ettik´ sözünü hatırlatan Karamollaoğlu, ?Bu sözün üzerinden yaklaşık 2 yıl geçti ama hâlâ ihanet edilmeye devam ediliyor. İstanbul hâlâ betona gömülüyor. Milli Görüş´ün belli umdeleri vardır. Biz belediyelerimizin kapısına, ?Rüşvet Alan da veren de melundur´ tabelalarını astık. Ancak bu arkadaşlar ilk işbaşına geldiklerinde bazı belediyelerine bunu biraz değiştirerek, ?Rüşvet alan da veren de memnudur´ şeklinde yazdırdı! Fuzuli´nin, ?Selam verdim rüşvet değil diye almadılar´ sözü ibretlik. Keramet sahibi olacak ki Fuzuli, bu dönemleri anlatmış bize? dedi.

YAPAMAZSINIZ DENİLENLERİN HEPSİNİ YAPTIK

?Nasıl yapacaksınız?´ sorularıyla sürekli karşılaştıklarını belirten Karamollaoğlu, şunları kaydetti: ?Bize geçmişte; yapamazsınız diyorlardı; bir gecede Kıbrıs Barış Harekâtı´nı yaptık. Kuramazsınız diyorlardı, bizi hayalcilikle suçluyorlardı,11 ayda D-8´leri kurduk.  Bulamazsınız diyorlardı, 3 ayda 30 milyar kaynak bulduk.  Veremezsiniz diyorlardı, memura yüzde 130, emekliye, Bağ-Kur´luya yüzde 300 zam verdik. Üretemezsiniz diyorlardı; ağır sanayi hamlesini başlattık.  Anadolu´yu fabrikalarla donattık. Rüşvet ve yolsuzluğu önleyemezsiniz diyorlardı: Milli Görüş´ün ele aldığı bütün belediyelerin kapısına ?Rüşvet alan da veren de melundur? tabelasını astık. Peki, bizim farkımız ne?  Çünkü biz Milli Görüş´çüyüz. Bizde İman Varsa İmkan Da Vardır.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER