Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Temel Karamollaoğlu: Farklılığımız zenginliğimizdir

Saadet lideri Temel Karamollaoğlu, Alevi İnanç Birliği Vakfı´nın ?Uluslararası Geçmişten Geleceğe Alevilik´ sempozyumunun açılışında konuştu.

Temel Karamollaoğlu: Farklılığımız zenginliğimizdir

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Alevi İnanç Birliği Vakfı tarafından düzenlenen ?Uluslararası Geçmişten Geleceğe Alevilik´ sempozyumunun konuğu oldu. Önemli isimlerin davetli olarak katıldığı programda Karamollaoğlu´na Genel Başkan yardımcıları Yaşar Canbay, Fatih Aydın ve Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt eşlik etti. 

BİRLİK OLARAK OYUNLARI BOZARIZ

Türkiye´nin dünyanın merkezinde çok stratejik bir konumda olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Karamollaoğlu, bu nedenle ülkemiz üzerinde oyunlar oynandığını, bu oyunları boşa çıkarmanın yolunun ise bir olmaktan geçtiğini vurguladı. 

Farklılıkların zenginlik olarak görülmesini dile getiren Karamollaoğlu, ?Farklılıklarımız arasında ayrılıkları değil, ortak olduğumuz konuları öne çıkarmalıyız. O zaman sağlam bir birliğin kurulmasını sağlarız?ifadelerini kullandı.

 

UMARIZ BU SEMPOZYUM BİRLİĞİ GÜÇLENDİRİR

Düzenlenen sempozyumun birliği güçlendirmesi temennisinde bulunan Karamollaoğlu, konuşmasını divan edebiyatının önemli şairlerinden Fuzuli´nin şu dörtlüğü ile sonlandırdı:

?Derdime vâkıf değil cânân beni handân bilir. Hakkı vardır şâd olanlar herkesi şâdân bilir. Söylesem te´siri yok sussam gönül râzı değil. Çektiğim âlâmı bir ben bir de Allah´ım bilir.?

farkliligimiz-zenginligimiz-1-1544296957.jpg?

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Alevi İnanç Birliği Vakfı Genel Başkanı Faruk Ali Yıldırım ise yaptığı konuşmada, sempozyumun yapılmasında kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini sundu. Konuşmalar sonrası toplu fotoğraf çekimi yapılarak sempozyuma geçildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER