Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TEMEL KARAMOLLAOĞLU: BUGÜN BİR TOHUM ATILDI

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, seçim karargah ve medya koordinasyon merkezi çalışanları ile buluştu... Karamollaoğlu, seçim sürecinde yoğun çaba harcayan çalışanlarla bir araya geldiği toplantıda herkese teşekkür ederek, ?Son günlerde yaşanan

TEMEL KARAMOLLAOĞLU: BUGÜN BİR TOHUM ATILDI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçim sürecinde yoğun mesai harcayan Seçim Karargah Çalışanları ve Medya Koordinasyon Merkezi çalışanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Karamollaoğlu, konuşmasında, ?Biz elimizden geleni yapmakla mükellefiz, neticeye razıyız ama neticeye bahane üreterek bundan sonraki çalışmalarımızı ihmal edemeyiz? dedi. Bu seçimdeki çalışmaların bütün Türkiye´de bambaşka bir hava oluşturduğunu belirten Karamollaoğlu, ?Bu hava tek bir kişinin çalışmasıyla olmaz. Bütün bir teşkilatın çalışmasıyla olur. Toplum değişiyor, biz de bu değişimin içinde nasıl yer alacağız, nasıl çalışacağız diye kendi konumumuzu belirleyeceğiz. O zaman daha güzel neticeleri ele alırız? ifadelerini kullandı.

BEŞ YIL SONRASINA YÖNELİK POLİTİKALAR

Karamollaoğlu, genç nüfusun toplumdaki yoğunluğuna da dikkatleri çekerek, ?Gençlik toplumumuzun en az yüzde 40´ını temsil ediyor. Bugün 14 yaşında olanlar 4 yıl sonra oy kullanma yaşına gelecek. Ülkemiz 5 yıl sonra nasıl bir noktaya gelecek, bunu görüp buna göre politika üretmek gerekir? dedi. ?Bizim, bir noktada eksiğimiz var demeyeceğim, onun farkındayız, onu aşmaya mecburuz? diyen Karamollaoğlu, ?İnsanlar neden böyle bir tercihte bulundu. Herkesin mutlaka bir sebebi var. O sebebi bulup, o sebebi aşmaya mecburuz. Seçim sonuçlarını iyi analiz etmeye mecburuz. Biz ülkenin problemlerini belirleyip, buna göre fikir, proje ortaya koyan ve ümit veren mesajlar vermeye mecburuz? ifadelerini kullandı.

 

BİZDEN ÖNCE BİZİM İDEALLERİMİZE İHTİYAÇ VAR

Konuşmasının devamında ise Karamollaoğlu dikkat çeken şu ifadeleri kullandı: 

?Bizden önce bizim ideallerimize ihtiyaç var. Biz bu idealleri taşıdığımız için önemliyiz. Ama bizim dışımızda birileri de biz bu idealleri benimsiyoruz derlerse onlarla birlikte hareket ederiz. Bizim ideallerimiz toplumun büyük kesiminde kabul gördü. En az yüzde 60-70´inde kabul gördü ama sandığa yansımadı. Bunun sebebini araştırmak bize düşer.?

KARDEŞLERİMİZİN EMEKLERİ ÇOKTUR

Karamollaoğlu cümlelerinin son bölümünde ise, ?Sizler, bir bütün olarak hakikaten destan yazdınız. Büyük gayret yazdınız. Bu seçimde bunun neticesi alınamadı. Bugün bir tohum atıldı. İnşallah bu tohum önümüzdeki seçimlerde ortaya çıkacaktır. İlk deneme 9 ay sonraki yerel seçimler olacaktır. Yerel seçimlerin şartları çok daha farklı olacaktır. İnşallah bu çabayı önümüzdeki günlerde de ortaya koyarsak Saadet Partimiz kazanacaktır. Biz Milli Görüşçüyüz. Bu bir gelenek. 50 yıl içinde ortaya konan gelenektir. 50 yıl önce belirlenen prensipler ana hatlarıyla ne ise, bugün de odur. Bütün hanım, gençlik ve teşkilat mensubu kardeşlerimizin emekleri çoktur. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum? dedi. 

Yemekli toplantıya Karamollaoğlu´nun yanı sıra partinin Genel Başkan Yardımcıları, Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Kadın ve Gençlik Kolları mensupları ile milletvekili adayları ve karargah ile sosyal medya ekibi iştirak etti.

 

SOSYAL MEDYA EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

?Burada bir gençliğimiz doğdu. Sosyal medya ile ilgili yeni fikir üretenler. Siz bu seçimde destan yazdınız? diyen Karamollaoğlu, ?Bunu herkes kabul etti. Biz medyada kendimizi gösterme imkanına sahip değiliz. Medya bizim önümüzü açmaz. Ama en azından bugün patronların müdahale edemeyeceği bir sosyal medya var. Bunu herkes gördü. Sosyal medya ile ilgilenmeyenler de gördü. Çok geniş bir kitleye ulaştı. Her birinizi ayrı ayrı kutluyorum. Alnından öpüyorum. İnşallah bunu ileride devam ettireceğiz. Başka çaremiz yok? dedi.

YENİ POLİTİKALAR BELİRLEMEYE MECBURUZ

Konuşmasında parti olarak bundan sonraki politikalara ilişkin de nasıl bir yol yürüteceklerinin işaretini veren Karamollaoğlu, ?Aldığımız netice bizim beklediğimiz netice değildi. Ama bunu ciddi değerlendirmeye, son günlerde yaşanan gelişmeleri yerli yerinde tespit edip bir takım politikalar geliştirmeye mecburuz. Ümitsizlik olmaz, ümitleri diri tutmaya mecburuz? diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI´NA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Karamollaoğlu, ?İnşallah biz seçimle göreve gelen Sayın Cumhurbaşkanı ve milletvekillerine elbette başarılar diliyoruz. Tebrik etmek durumundayız. Çünkü toplumu onlar temsil ediyor? diyerek meclis çalışmalarında birlik ve beraberliği esas alan fikirlerin gündeme gelmesini umduklarını ifade etti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER