Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TEMEL KARAMOLLAOĞLU: 500 BİN İMZA İLE CUMHURBAŞKANI ADAYI GÖSTERECEĞİZ

Önceki gün partisinin Genel İdare Kurulu (GİK) üyelerini toplayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu dün ise İl Başkanları ve İl Müfettişlerini Ankara´da topladı. ?Önümüzdeki hafta fikirlerimizi tatbikata geçireceğiz? diyen Karamollaoğlu, 50

TEMEL KARAMOLLAOĞLU: 500 BİN İMZA İLE CUMHURBAŞKANI ADAYI GÖSTERECEĞİZ

Saadet Partisi, alınan 24 Haziran 2018 baskın seçim kararının ardından Genel İdare Kurulu,  İl Başkanları ve İl Müfettişleri ile Ankara´da erken seçim gündemiyle toplandı. Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sürece ilişkin istişarelerde bulundu. Toplantının açılışında konuşan Karamollaoğlu erken seçim kararı olmak üzere, sürece ilişkin nasıl bir yol izleneceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İKTİDAR PARTİSİ ÇARESİZLİK İÇİNDE ÇIRPINIYOR

Ülkenin badireli bir süreçten geçtiğinin altını çizen Karamollaoğlu, ?Ortalık toz duman. Üzülerek ifade ediyorum;  İktidar partisinin çaresizlik içinde bulunması yapması gereken hizmetleri yerine getirememesi manasına geliyor. Bundan dolayı iktidar partisi çaresizlik içinde çırpınıyor. Çırpındıkça da ülkeye hem de etrafına zarar veriyor. Ama biz inanıyoruz ki, bütün problemlerin üstesinde geleceğiz. Ülkemizi düze çıkaracak, bu problemlerden kurtaracak çıkış yollarını bulacağız. Milletimizin desteğini de alacağız.  Temenniden ibaret kalmaması lazım. Çok ciddi bir çalışmaya ihtiyacımız var. Bu çalışmaları sahada bizzat il başkanları yönetecektir? diye konuştu. 

SAADET KORKUSU ALELACELE SEÇİM KARARI ALDIRDI

Karamollaoğlu, Saadet Partisi´nin son yıllardaki yükselişine dikkat çekerek, ?Hava bundan bir sene öncesine nazaran çok değişti. Aslında hükümeti ve Cumhurbaşkanını birazda aceleye sevk eden uyanan bu hava oldu. Milletimiz bizim sözlerimize, fikirlerimize ülkenin içine sürüklendiği problemlere, çözüm yollarımıza kulak kabartmaya başladı. Bugüne kadar bize selam vermeye imtina edenler, ?şimdi size oy vereceğiz´ diyorlar. Hükümet bunu gördüğü için bu alakadan destekten dolayı alelacele seçim kararı aldı? değerlendirmesinde bulundu.

500 BİN İMZA İLE ADAY GÖSTERECEĞİZ

Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ve ittifak ile ilgili önümüzdeki hafta önemli adımların atılacağını belirterek, ?Önümüzdeki hafta fikirlerimizi tatbikata geçireceğiz. Zamanımız yok. İktidarın derdi de bunlar kısa zamanda gerçekleştiremezler. Ama görecekler korkunun ecele faydası yok.  Gidecekler gitmek mecburiyetindeler. Bu ülke ayakta kalacaksa onların fikirlerinin değişmesine ihtiyaç var. Bu ülkenin yönetim anlayışının değişmesine ihtiyaç var. Rakamlar kendilerini açıkça ortaya koyuyor. Biz milletimiz de uyanan bu hava ile birlikte kolları sıvayacağız. Buradan bize ?bir oy gelmez´ diye çalmayacak kapı bırakmayacağız. Kampanya başlatacağız.  Bizim mecliste gurubumuz yok. Ancak biz 100 bin değil. 500 bin imza ile cumhurbaşkanı adayı göstereceğiz? ifadeleriyle konuşmasını bitirdi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER