Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Temel Bey çok kaliteli, geniş ufuklu, hoşgörülü, samimi ve dindar bir Müslüman

Adnan Öksüz- 28.05.2018

Temel Bey çok kaliteli, geniş ufuklu, hoşgörülü, samimi ve dindar bir Müslüman

Radyo Egepostası´nda gazeteci-yazar Muzaffer Ayhan Kara´nın hazırlayıp sunduğu ?Oyun Planı? adlı programa katılan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu´nun aday olabilmesi için imza da verdiğini belirten Burhan Özfatura´nın açıklamalarından bazı satır başlarını buraya almak istiyorum;

* ?24 Haziran seçimlerinde muhalefetin galip geleceğine inanıyorum. Halk şu anda sessiz baskı altında. Korkuyor. Seçim vaatlerine de inanmasınlar. Çok sessiz geniş kitle var ama reaksiyonlu, öfkeli, mutsuz.?

* ?Ne kadar katılım yükselirse o kadar iyi. AKP katılımı azaltmak için elinden geleni yapıyor.?

adnan-oksuz-1.jpg?

* ?Nasıl olsa Erdoğan kazanacak diye dezenformasyon yapılıyor. Muhalefet en az yüzde 15 fark atacak. Ahlaksızların elindeki en büyük silah istatistiktir. İstediği gibi kullanır rakamları. İnşallah 24 Haziran´da bu karanlık günler gidecek.?

 

* ?Erdoğan ve Devlet Bahçeli Türkiye´nin önünü tıkıyor. Bunlar uzaklaştırılırsa ülkemizde demokrasinin ve huzurun geleceğini düşünüyorum.?

* ?3 milyon aile yardım alıyor. 30 milyon kişi yardımla geçiniyor. Türkiye´nin kurtuluşu AKP´nin iktidardan gidişiyle mümkün.?

* ?Temel (Karamollaoğlu) bey benim 50 yıllık arkadaşım. DPT´de yetişti. Çok kaliteli, geniş ufuklu, hoşgörülü, samimi ve dindar bir Müslüman´dır. Dini politikaya alet etmeyen biridir.?

* ?Saadet Partisi´nin adayı da 100 bini geçti. Adaylar arasında olması lazımdı. İnancını politikaya karıştırmayan biri olarak kesinlikle Temel Beye oy verilmesi gerektiği inancındayım, Erdoğan ile karşılaştırırsak. Temel gibi çok daha samimi inançlı kültürlü çok iyi eğitimli biri var AK Parti seçmeninin karşısında. İstişare yapma alışkanlığı olan bir insan.?

* ?Bu hükümet bizi enayi yerine koyuyor. Bu vergilerin düşürülmesi mümkün. Sadece elektrik ve gümrük kaçaklarını önleyin 30 milyar dolar eder. Bütçenin yüzde 30´u israftır, üstelik artan miktarlarda israf? Şuna beş yüz şuna bin lira demekle bir şey olmaz. Ben de emekliyim. Beni bin lirayla AKP satın alamaz.?

 

* ?İzmir´de Saadet Partisi´nin adayları daha yüksek eğitimli insanlardan oluşuyor. Diğerleri genel başkanların arzusuna göre oluşturulmuş??

* ?Amerika´nın ılımlı İslam projesini AKP başarıyla oynadı. En azılı ateist yönetim olsaydı dinimize bu kadar zarar vermezdi. Uykum kaçıyor. Gençlerde ateist ve deist sayısı geometrik olarak artıyor. Kanal İstanbul için bile hadis uydurdular. Öyle bir cehalet hakim oldu ki Türkiye´de, sürü ve kitle üretimi amacıyla. Ne dinimizi ne dünyamızı öğreniyoruz.?

adnan-oksuz-2.jpg?

ÇOK ÖNEMLİ BİR SORU(N)!

Erol Mütercimler bir TV kanalında şunları söyledi:

?Bir ülkenin nüfusu 81, 82 milyon olup da 59 milyon 600 bin küsur seçmeni nasıl olur? Nasıl bu kadar 18 yaş üstü bir grup nüfus olabilir? Burada aritmetik bir saçmalık yok mu sizce de? Bu nasıl saçmalık ya? Hem diyorsun ki Türkiye nüfusu çok genç! Eee! Peki, kardeşim bu aritmetik rakam nasıl çıktı, ya??

Erol Mütercimler demek istiyor ki, seçmen sayısı Türkiye´nin genç nüfusuyla orantılı değil!  18 yaş altı nüfusun çok daha fazla olması gerekirdi!

Seçime şunun şurasında ne kaldı?

İlgili ve yetkili isimlerin dikkatini çekmek istiyorum?

O DEKAN NİÇİN GÖREVDEN ALINDI?

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´nin ziyaret ettiği Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaattin Duran ve yardımcıları görevden alındı.

Peki, ama neden? Alaattin Duran´a kulak verelim mi;

?24 Nisan´dan itibaren bir bölünmeme mücadelesinin içerisindeyiz. Ben aslında istifa etmiştim. Fakat sonradan istifamı geri aldım. Kabullenemeyeceğim bir şey var. Bir milletvekilinin, bir cumhurbaşkanı adayının Cerrahpaşa´ya girmesini önlememizi bana söylediklerinde, bunu kendime anlatamadım. Burası her türlü insanın girip çıktığı, benden randevu aldığı bir yer. Ben onların söyledikleri gibi bir şey olamayacağını ve normal sürecin devam edeceğini, bu görüşmenin gerçekleşeceğini söyledim. Biz dün Sayın Muharrem İnce ile gayet mâkul, gayet güzel bir sohbet yaptık. Ondan sonra da dışarıda çok uzun değil gayet kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Akşam rektör beni aradı; önce övdü. ?Şöyle başarılısınız, şöyle güzel şeyler yaptınız´ diye. Sonra da ?YÖK Başkanı sizin görevden ayrılmanızı istiyor´ dedi.?

 

***

Olay bundan ibaret? Sizce de ilginç değil mi?

MUHARREM İNCE İLE KEMAL KILIÇDAROĞLU ARASINDAKİ 10 FARK!

1-Muharrem İnce miting platformunda daha hareketli, platformu baştanbaşa dolaşıyor, Kemal Kılıçdaroğlu daha durağan ve hareketsiz.

2-Muharrem İnce mitinglerinde katılımcıları adeta hareketlendiriyor, daha sıcak bir iletişime giriyor, Kılıçdaroğlu, olanla iktifa ediyor.

adnan-oksuz-3.jpg?

3-Muharrem İnce daha renkli elbiseler giyiyor, Kılıçdaroğlu giyim tercihinde daha gelenekçi.

4-Muharrem İnce ekranda gazetecilerin sorularını cevaplarken daha kestirmeden ve direkt cevaplar veriyor. Kılıçdaroğlu daha dolaylı mukabelede bulunuyor.

5-Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu´ndan yaşça daha genç.

6-Muharrem İnce bir yanıyla azıcık suyun öte yakasından gibi, Kemal Kılıçdaroğlu Tuncelili.

7-Muharrem İnce fizik öğretmeni, Kemal Kılıçdaroğlu iktisatçı, hesap uzmanı.

8-Kemal Kılıçdaroğlu daha ?genel´ci, Muharrem ince daha ?özel´ci.

9-Kemal Kılıçdaroğlu daha ?sabırlı´, Muharrem İnce ?tez canlı´.

10-Muharrem İnce bıyıksız, Kılıçdaroğlu bıyıklı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz