Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TECRÜBE PAYLAŞIMI PROGRAMI SIRBİSTAN ETABI BAŞLADI

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Tecrübe Paylaşımı Programı´nın Sırbistan etabı bugün başladı.

TECRÜBE PAYLAŞIMI PROGRAMI SIRBİSTAN ETABI BAŞLADI

TİKA´nın Afrika, Asya, Balkanlar ve Ortadoğu gibi faaliyet coğrafyasında gençlerin etkileşim ve karşılıklı tecrübe paylaşımını amaçlayan programı kapsamında 10 öğrenci, Sırbistan´ın başkenti Belgrad´a geldi.

Sırbistan´da 5 Ağustos´a kadar çok sayıda kültür ve yardım etkinliğine katılacak grup, programa TİKA Belgrad Ofisini ziyaret ederek başladı.

Grup, daha sonra Türkiye´nin Belgrad Büyükelçiliği´ne gelerek burada büyükelçiliğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belgrad´daki tek cami olan Bayraklı Camisi´ni dolaşan grup, daha sonra Şeyh Mustafa Türbesi´ni ziyaret etti.

Program kapsamında Sırbistan´a gelen öğrenciler, Belgrad Yunus Emre Enstitüsü ve Türk Hava Yolları´nın (THY) Belgrad Temsilciliğini de ziyaret etti. On kişilik öğrenci grubu son olarak, Belgrad´ın tarihi yerlerini gezerek programlarının ilk gününü tamamladı.

Tecrübe Paylaşımı Programı kapsamında, Sırbistan´da bulunan grup, ilerleyen günlerde de Türkçe kursuna katılan öğrencilerle pratik yapacak, 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Fidanlığı´nı ziyaret edip, burada sulama ve çevre temizliği faaliyetlerine katılacak.

TİKA´nın Tecrübe Paylaşımı Programı kapsamında 500 öğrenci 30 ülkede tecrübe paylaşımında bulunacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER