Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Tarihin nasıl yapılacağına karar vereceğiz...

Yusuf Kaplan- 24.06.2018

Tarihin nasıl yapılacağına karar vereceğiz...

ugünkü seçimde, tarihe karar vereceğiz: Sadece ülkemizin değil, yakın gelecekte bölgemizin ve dünyanın alacağı şeklin ne olacağına...

Bu kadar önemli olacak seçimimiz.

TÜRKİYE, VESAYET REJİMİYLE DURDURULDU!

Türkiye, iki asır önce rotasını, bir asır önce de yörüngesini kaybetti.

Türkiye´nin bu iki asırlık travmatik serüvenini, önce sürükleniş, sonra yok oluş, son olarak da toparlanış serüveni olarak tarif etmiştim.

Türkiye, diğer ülkeler gibi, dışardan fiilen sömürgeleştirilemedi ama içerden Batıcı elitler tarafından zihnen sömürgeleştirildi.

Ülkede bir vesayet rejimi icat edildi: Askerî ve sivil oligarşi, toplumu tepeden Jakoben yöntemlerle dizayn etmeye kalkıştı.

Toplum, medeniyet dinamiklerinden ve ruhköklerinden uzaklaştırılmaya çalışıldı.

Bin yıl dünya tarihini yapan bir toplumun medeniyet iddiaları önce inkâr edildi, sonra reddedildi. Bu toplumun medeniyet dinamiklerinin ruhunu, omurgasını oluşturan İslâm, hayatın her alanından uzaklaştırıldı: İslâmî her kıpırdanma, ?irtica? olarak nitelendirildi, ?laiklik elden gidiyor!? denilerek askerî ve sivil bürokratik vesayet rejimi tarafından cezalandırıldı.

MİLLETİN ADAMLARI DURDURULDU; AMA MİLLET, ADAMLARINA SAHİP ÇIKTI?

Toplum, her on yılda bir ?laiklik adına? darbe üstüne darbe yedi!

Bu gidişin intihar olduğunu gören, yeniden ülkeyi rotasına oturtmak için yarma harekâtları gerçekleştiren milletin adamları ürpertici şekillerde cezalandırıldı:

Menderes asıldı!

Özal, şaibeli bir şekilde öldürüldü!

Erbakan, tarihimizin belki de en sarsıcı darbesine maruz kaldı ve yaşarken ademe mahkûm edildi!

Erdoğan´ın yemediği darbe kalmadı!

17-25 Aralık darbesi, Gezi kalkışması, 15 Temmuz işgal ve darbe girişimi, küresel sistemin lordlarının Türkiye´yi içerden ve dışardan terörle, ekonomik darbelerle cezalandırma girişimleri...

Allah´a şükür, Erdoğan, yılmadı, bu saldırıların hepsinde de dik durdu, devletin haysiyetini, milletin izzetini korudu, ülkeyi kaosun ve sonra da parçalanmanın eşiğine sürükleme savaşı veren lokal ve küresel teröre ağır darbe vurdu...

ÜÇ TARİHÎ KARAR

Böylesine zorlu bir istiklal ve istikbal mücadelesi verdiğimiz bir süreçte, Türkiye, bugün tarihî bir seçim yapacak ve üç şeye karar verecek:

1-Sistem değişikliğiyle birlikte vesayet rejimi sona erecek, Milletin devleti, gerçeğe dönüşecek. Artık Londra´dan, Telaviv´den, Washington´dan, Brüksel´den emir almayacak, istiklal ve istikbaline doğru tarihî bir adım atacak bu ülke...

2-Osmanlı´nın tasfiyesinden sonra cehenneme çevrilen bölgemizin bütünleştirilmesinde, sömürgecilerin defedilmesinde ve kaderinin şekillendirilmesinde tarihî yükümlülüğünü yeniden yerine getirecek bir karar verecek.

3-İnsanlık hakikate, adalete ve hakkaniyete gebe... Uzun soluklu hakikat medeniyetinin tohumlarını ekecek zorlu bir yolculuğa soyunmaya başlayacak Türkiye...

TARİHİ YENİDEN BİZİM SÜRÜKLEMEMİZİ SAĞLAYACAK BİR SEÇİM...

Bu ülkede iki asırdır bürokratik ve kültürel bir vesayet sistemi hükümfermâ. Bu ülkenin kaderine devleti ele geçiren, devletin bütün ideolojik iktidar aygıtlarını kontrol eden Batılılar ve Batıcılar çeki düzen veriyor.

Bu toplumun Allah´tan başka sahibi yok iki asırdır.

İtilip-kakılıyor, şekillendirilmeye, ruh kökleri yok edilmeye çalışılıyor o yüzden.

Ama millet, derin ferasetiyle olup bitenleri sabırla izliyor ve adım adım püskürtme mücadelesi veriyor...

Artık tarihî bir dönemecin eşiğine gelindi: Millet, bütün ?haşeratı? temizleyecek, asırlık prangaları kıracak ve kendi öz-devletini kurmaya başlayacak... Nihayet. Allah´ın izniyle.

Bugün yapacağımız seçim, hem milletin özne olmasını, kendi öz-devletine kavuşmasını sağlayacak; hem bölgenin geleceğinde yeniden kilit ve kurucu rol oynamasına imkân tanıyacak; hem de Batılıların baskısından kurtulacak ve Türkiye´nin gerçek anlamda istiklal ve istikbal mücadelesi vermesini engellemek için terör örgütlerini destekleyen, içimizdeki asalakları besleyen, bin yıllık Haçlı ruhunu hortlatarak Türkiye´yi bir kaşık suda boğmak için -tıpkı 15 Temmuz´da olduğu gibi- kelimenin tam anlamıyla pusuda bekleyen Batılılara ?Türkiye, kendi yörüngesini bulacak, yeniden adaletin, hakkaniyetin ve kardeşliğin hâkim olacağı bir dünyanın kurulması, herkese hayat hakkı tanıyan bir hakikat medeniyetin inşası yolculuğuna soyunacak? diyerek tarihin akışını değiştirecek bir cevap olacak. İnşallah.

TARİHE KARAR VERECEĞİZ...

Özetle: Bugünkü seçim, pek çok bakımdan tarihî bir seçim olacak.

Bizim tercihimiz, yalnızca ülkemizle, ülkemizin geleceğiyle ilgili olmayacak; bölgenin hatta dünyanın önümüzdeki yüzyıllık süreçte alacağı şeklin tohumlarını ekecek, yörüngesini belirleyecek kadar tarihî bir tercih olacak.

Seçimimiz, aynı zamanda, bize bakan, bize dua eden mazlumların umudunun sönmemesi yönünde olmalı. Bu bilinçle ve yükümlülükle mühürlerimizi basmalıyız.

Evet, tarihe karar vereceğiz: Bölgenin ve dünyanın alacağı şeklin ne olacağına...

Bu kadar önemli olacak seçimimiz.

Allah (cc) bu aziz, çilekeş millete yardım etsin, önündeki engelleri kaldırsın, önünü açsın, insanımızın, bölgemizin ve zamanla insanlığın yüzü gülsün yeniden?

Vesselâm.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz