Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Taraftarı heyecanlandıran paylaşım: Tahtada ne yazıyor?

Transfer çalışmalarına ilişkin olarak Galatasaray´dan yapılan paylaşım Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

Taraftarı heyecanlandıran paylaşım: Tahtada ne yazıyor?

Galatasaray´da transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala çalışmalar devam ederken Galatasaray kulübünden yapılan bir paylaşım taraftarları heyecanlandırdı.

Gece saatlerinde Galatasaray sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımda transfer çalışmalarının devam ettiği vurgulandı.

Söz konusu paylaşımda Galatasaray yönetiminin yanı sıra teknik heyetin de katıldığı toplantının bir fotoğrafı paylaşılırken ?Başkanımız, yöneticilerimiz, teknik heyetimiz!.. Galatasaray için, zamana sığmayan çalışmalar...? ifadeleri kullanıldı.

 

TAHTADA NE YAZIYOR?

Galatasaray´da yönetim ve teknik heyetin bir araya gelerek transfer çalışmalarını görüştüğü toplantıya dair paylaşılan fotoğrafta yer alan tahta da dikkat çekti. Söz konusu tahtada transfer edilmesi planlanan isimlerin yer aldığı tahmin edilirken photoshop kullanılarak tahtanın üzerinde yazılanların okunamaz hale getirildiği görüldü.

 

Öte yandan Galatasaray taraftarı da konuya dair sosyal medyada çeşitli yorumlar yaparken tahtanın üzerinde yazan isimler hakkında tahminlerde bulunuldu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER