Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Tanzim satışlarına yeni ürünler eklenecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın vatandaşa kaliteli ve ucuz sebze ve bakliyat tedarikinin sağlanması yönündeki talimatının ardından tanzim satış noktalarında bakliyat satışları da gerçekleştirilecek.

Tanzim satışlarına yeni ürünler eklenecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın vatandaşa kaliteli ve ucuz sebze ve bakliyat tedarikinin sağlanması yönündeki talimatının ardından, tanzim satış noktalarında şimdi de bakliyat satışı başlıyor. Enflasyonla topyekun mücadaleye destek veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehrin 30 ayrı noktasına kurulan tanzim satış noktalarında, üreticiden tüketiciye doğrudan ulaştırılan ürünleri çeşitlendirerek, 26 Şubat Salı gününden itibaren bakliyat ve elma satışı da yapacak.

Bakliyatlar TMO´dan

Ankara´nın 30 ayrı noktasında kurulan ve haftanın 7 günü açık olan Tanzim Satış Noktalarında; nohut, pirinç ve yeşil mercimek ile elma satışı İstanbul ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Halk sebze tanzim satış noktalarına İzmir, Ankara, Mersin, Antalya ve Kütahya´daki Tarım Bakanlığı Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla ulaştırılan 10 sebzeden sonra bakliyat ürünleri de 2 kilogramlık paketler halinde Toprak Mahsülleri Ofisi´nden temin edilecek.

İlk kez satış noktalarındaki tezgahta yerini alacak elma ise 3 TL´den satılacak. Komisyoncuları aradan çıkararak yüksek fiyatlı ürünlerin düşük fiyatlarla vatandaşlara ulaştırıldığı tanzim satış noktalarında, peşin ya da kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER